fredag 16. januar 2015

Scrapp med hjertet utfordring #1 før treff!

Vi er allerede i midten av januar og det begynner virkelig å nærme seg Scrapp med hjertet! Som tidligere kommer vi også i år til å ha noen utfordringer i forkant av treffet. Vi gleder oss ordentlig til nytt treff, fem-års feiring og til å scrappe sammen med dere igjen, og synes det er fint å ha noen utfordringer å leke med mens vi venter.

Den første utfordringen kommer i dag,  og siden det nærmer seg morsdag ønsker vi å se scrappeprosjekter til mor. 
Det kan være kort, esker eller andre gaveidéer - det velger du selv.

Vi trekker en heldig vinner som får en overraskelse fra oss:) 

Jeg har denne gangen laget en liten gaveveske til inspirasjon, og vi håper dere har lyst å være med på utfordringen.


Til gavevessken har jeg brukt French Vanilla Bazzill, de nydelige mønsterarkene "Reverent" og "Divine" fra Authentique (kanter svertet lett med Distress Ink Frayed Burlap), "Gratulerer" chipboard fra Wycinanka, blomster fra Pirma, Kort & Godt og Papirdesign, pyntesnurr fra Kort & Godt, bomullstråd fra Creativ Company, musselinbånd fra Global Hobby og dinfantasi, og osteklut. Banneret er laget med La-La Land die Random Flags Banner og til rammen til veska er det brukt Spellbinders Romantic Rectangles. Til hanken har jeg brukt Spellbinders Labels Twenty Two die hvor jeg har stanset ut de to største diene inni hverandre for å få en løs ramme som jeg så har brettet dobbelt, limt sammen og limt inni esken til hank. Lag på samme måte en til hver side.


Mål på esken inni veska: Kutt til en kartong på 19,3 x 19,6 cm (størrelsen passer da til die som er brukt til rammen). Preg langs siden som er 19,3 cm på 3 cm og 10,3 cm, og langs siden som er 19,6 cm på 8,3 cm og 11,3 cm. Klipp inn de to små klaffene så du får to klaffer i sidene som er 3x3 cm. Disse brettes inn og limes fast til sideveggene når sideveggene brettes over hverandre for å danne sidene i veska. Brett sammen eska og lim sammen. Lim fast hankene før du limer for- og baksiden til eska. Pynt.


Materialer og utstyr får du kjøpt på Bokhuset Libris på Jekta Storsenter :)

Frist for innlevering: fredag 6. februar kl. 23.55
Ny utfordring lørdag kl. 09.00 
Send bidragene deres på mail til scrappmedhjertet@hotmail.com

Da er det bare å finne fram scrappesakene og bli med på moroa! Vi gleder oss til å se hva dere finner på.

Camilla & Astrid

1 kommentar:

Tusen takk for at du titter innom - legg gjerne igjen noen ord om du har lyst så jeg ser at du har vært her.