søndag 1. juni 2014

Ny utfordring hos Kreativ Scrapping # 6 BLOMSTER

Det har blitt juni og en deilig sommer står foran oss. Vi i KREATIV SCRAPPING ser fram til late dager med finværsdager, godt selskap - og litt scrapping så klart :) 

Blomster hører sommeren til, og vi kommer til å ha ekstra fokus på blomster denne måneden. Det blir blant annet flere tutorials på hvordan dere kan lage blomster selv! Her er det bare å følge med.

# 6 BLOMSTER 

Vårt fine designteam har som vanlig laget sine bidrag som vi håper kan inspirere dere. Mitt bidrag ser dere her:


Jeg har brukt Sofiero og Vintage Spring Basics mønsterpapir fra Maja Design og motiv og tekst er fra Kort & Godt. Den nydelige banner dien, Heart Banner die, er fra La-La Land, swirldien er fra Magnolia og dien bak motivet er fra Marianne Design, den finner du her. Til blomstene har jeg brukt noen supre dies fra Marianne Design, de finner du her. Kanten nederst på det rosa mønsterarket er stanset ut med enda en die, også fra La-La Land. Sløyfepynten er ellers satt sammen av Seam Binding og perlesnor. Perler fra Storyteller.
Det venter som vanlig premie på en heldig vinner.

Premien denne gangen er et gavekort på 100 kr i nettbutikken.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg7ZVB2SA6BNkX0qKUr7MJ84Xy-mY7q4TDZRKqgnO04vlxowaT2GrukyXP8LmEbpPvLQq2laIjlqHpFkKHNauISLZHLh5UeoCYcmjw-7IBbfJZxWRtTKaLxYT5LipLScfqzuN2CmgrSR18/s1600/kreativ+srapping+-+nettbutikk-+logo.JPG 
Utfordringen vil gå frem til 28.06. kl 21.00.Vinneren publiseres morgenen etter.

1 kommentar:

  1. Jeg elsker blomsterbilder i dette innlegget. Jeg må si at admin har gjort en god jobb her.

    SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom - legg gjerne igjen noen ord om du har lyst så jeg ser at du har vært her.