mandag 27. oktober 2008

Whiff of Joy Challenge #5
Mitt første bidrag til Whiff of Joy utfordingene:) Syntes det var en kjempefin skisse og hadde lyst å prøve med et av mine nye WOJ stempler.
Har brukt lys lilla bazzil i bunnen, Tilda prikkete mønsterark, hvit blomst fra panduro, med rundell fra global hobby og blomstsplittbinders fra Bonnevie. Knapp fra Fa la la serien til Making Memories, metallblomst (smykkedel) fra panduro. Stempelmotivet er farget med blyanter og terpentin og kanten er svertet med versacolor stempelpute bronze. Blonde, maljer.

My first Whiff of Joy Challenge:) I really liked the sketch and thought I'd give it a go with one of my new WOJ stamps.
The image is colored with crayons and terpentine. The background is bazzil and the dotted papers are from Tilda. White flower from Panduro Hobby with jewellery piece from Global Hobby and flowerbrad from Bonnevie. Button from Making Memories, metal flower (bead) from Panduro.

6 kommentarer:

 1. a gorgeous card Camilla, love the image you have coloured it beautifully. hugs rachxx

  SvarSlett
 2. Så koooseli kort -herlig stempel me kopp, kan nærmest kjenne varmen fra teen;)

  SvarSlett
 3. Såååå utrolig nydelig fargelegging, Camilla!!! Det ble jo knallfint! Lykke til med utfordringen, håper du vinner :-) Ps, skulle nesten tro det var du som satt der og kosa deg med en kopp med noe varmt i, med det mørkebrune lange håret ;-) Kos og klem

  SvarSlett
 4. Så flott kort du har laget. Er enig i at skissen var fin. Lykke til med utfordringen. Fargene du har brukt var flotte og passet godt sammen. Nydelig fargelagt motiv også.

  SvarSlett
 5. Så flott et WoJ kort!!! Så fine farger! :) Motivene derfra er bare skjønne...!

  Jeg trodde jeg hadde vært innom hos deg etter at du kommenterte kalenderne mine, men det ser jeg jo at jeg ikke har... Iallfall: takk for kommentaren!! Litt jobb med de kalenderne, men de blir jo ikke så verst til slutt da, når man er ferdig. :o)

  Utrolig mye fint du har laget herunder. falt heelt for Criss Cross kortet ditt!! Nydelig med de papirene og det motivet som er så herlig!! :D

  STOR klem, Hege

  SvarSlett
 6. Thanks for linking my candy :) Good Luck!!

  Elaine x

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom - legg gjerne igjen noen ord om du har lyst så jeg ser at du har vært her.