lørdag 4. oktober 2008

Stjernealbum!Stjernealbumet jeg gav Emma i 30-års gave. Synes sånne brettebøker og minialbum er kjempefine gaver, og stjernealbumet er liksom ekstra fint - selve dronningen blant minialbumene, som Eide og Carlson så passende kaller det i Idebok for scrapbooking - Minialbum og dekorering. Dette er min favorittbok for øyeblikket, den har utrolig masse fine forslag til prosjekter, både enkle og mer omfattende.

Selve albumet har jeg laget av bazzil canvas kartong, båndet er musselinbånd fra Global Hobby, blomstene på omslaget er Prima Forever Flowers no. 4 med Crystal stickers fra Global Hobby inni. Omslagskartongen husker jeg ikke hvor er fra. Sidene er malt litt med blå akrylmaling.

3 kommentarer:

 1. Næææh så flott!!! Og malingen langs kantene var virkelig prikken over i-en :-) Må prøve meg på dette en gang :-) Da du sendte melding til meg i går kveld, hadde jeg lagt meg... var i seng før kl 23, helt skutt!! Flott at du fant ut av det, og lykke til med utfordringen! Klem

  SvarSlett
 2. Var innom hos Marie og såg, derstod det at du hadde fått deg blog. Gratulera.
  Dette er veldig kjekt synest eg.

  Fin bok du har laga, har ikkje våga å prøve meg på denne endå.

  SvarSlett
 3. Hei :-) Svarer først på den første kommentaren du skrev, der du lurte på om vi skal lage stjernealbum sammen på søndag :-) Dette har jeg veeeldig lyst til, men vet ikke om søndag egner seg så godt da Kay jobber da. Men du kan alltids komme hit en tur, så kan vi ide-myldre litt og kanskje begynne :-) Har jo som kjent en plokkus i hus ;-) Når det gjelder swirlene er det stempler fra autumn leaves, et absolutt må-ha, men jeg har foreløpig bare lånt de hos ei venninne :-) Og wild-aspargus serien (mønsterpapiret) er rålekre, og hvis du kan ta de inn til butikken, så kommer det til å gå som varmt hvetebrød ;-)
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom - legg gjerne igjen noen ord om du har lyst så jeg ser at du har vært her.