torsdag 2. oktober 2008

Mitt første mappekort!

Marie var så grei å lære meg å lage mappekort, akkruat i tide til bursdagen til min gode venninne Sigrid. Kommer nok til å lage flere av disse fremover, for de er bare kjempemorsomme og utrolig fine.

Mønsterpapiret er fra Prima, charm på forsiden er fra Panduro Hobby, de brune blomstene er Petal Pushers fra Imaginisce, den store brune rub-onsen inni kortet er fra Basic Grey og rub-on bokstaven på forsiden er fra DCWV. Ellers har jeg brukt Bazzil kartong, knapper, halvperler og brunt bånd. Håndlaget av-stempelet er fra Inkadinkado. Hjørnestempelet er fra Panduro Hobby.3 kommentarer:

 1. Nyyyydelig mappekort, Camilla! Og den rub'ons-en inni kortet er helt vidunderlig!!! Så flott at du er i gang med blogginga, gleder meg til å se hva mer som kommer her ;-) Ha en strålende og kreativ helg :-) Klemmer

  SvarSlett
 2. Åhhh så lekkert!!
  Nyydelig med rub-onsen inni kortet!

  Tusen takk for koslelig hilsen inne hos meg *klem*
  Stemplene er ifra whiffofjoy.com :)

  klem fra Maya :)

  SvarSlett
 3. Snublet tilfeldigvis over bloggen din i dag. Og du har en helt herlig stil, som tiltaler meg masse. Så her har du fått deg en ny følger. Og selvfølgelig har jeg bladd meg bakover, helt hit! Og det er bare så fantastisk og se hvor du begynte og hvor du er nå. Jeg er ikke alltid så flink til og kommentere, men prøver og bli litt flinkere. Men følge med på alt det flotte du lager, ja det skal jeg. Tusen takk for at du deler med deg av alle herlighetene :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom - legg gjerne igjen noen ord om du har lyst så jeg ser at du har vært her.