lørdag 30. mai 2015

Gaveeske med utstillingsvindu

Nå var det skrekkelig lenge siden siste innlegg på bloggen, gitt! Det har vært hektiske tider med huskjøp og leilighetssalg og baby på vei :) Jeg HAR scrappet, så klart, men det har vært litt lite tid til blogging, dessverre.
 
Nå har jeg hatt siste kurs for sesongen på Bokhuset Libris på Jekta Storsenter og vi laget en gaveeske med dobbelt lokk og vindu - et slags utstillingsvindu i lokket med plass til pynt.
 
(Beklager mindre bra kvalitet på bildene)
 
 
Mønsterarkene er fra Graphic 45 - herlige ark med nydelige farger. Den ene siden er småmønstret, mens den andre har store og små motiver man kan bruke til å pynte på prosjektet sitt. Denne serien har flere forskjellige farger å velge mellom :)
 
 
Sommerfuglene er stanset ut med en puncher fra Martha Stewart. Har stanset ut to sommerfugler og limt dem oppå hverandre, kun festet på midten.
 
 
I vinduet har jeg brukt overhead ark i plast og inni rommet i lokket er det dekorert med blomster og en tekst klippet ut fra mønsterarket. Nydelig ramme stanset ut med Spellbinders die. Det doble lokket lages enkelt ved å lage et ekstra lokk som passer akkurat inn i hovedlokket. Høyden på veggene avgjør hvor dypt rommet i lokket blir. Hullet i ytterlokket stansets ut med en die o det limes plast til innsiden.
 
 
Inni esken har jeg dekorert med motiv klippet ut fra mønsterarket. Alle papirdelene på esken er kuttet fra ett mønsterark (bortsett fra kartongen).
 
Alle materialene finnes hos Bokhuset Libris Jekta Storsenter.
 
God helg alle sammen!
 
 


2 kommentarer:

Tusen takk for at du titter innom - legg gjerne igjen noen ord om du har lyst så jeg ser at du har vært her.