lørdag 19. juli 2014

Seriekort fra Ett trykk

Til juniutgaven av Ett trykk laget vi kort i serier. Jeg har vist dere to av kortene mine de siste dagene, og i dag kommer det siste. Å lage kort i serie, enten det er med gjennomgående tema, motiv, mønsterpapir, farger eller pynt er morsomt og gjør det enklere å være litt effektiv om man har mange kort man skal lage, for eksempel til konfirmasjon eller jul :)
 
 
Jeg har brukt chipboards fra Wycinanka, roser fra Prima og de nydelige små rosa blomstene er fra Kort & Godt. Swirl fra Cheery Lynn og mønsterpapir fra Bildmålarna. Stempelteksten er fra Norsk Stempelblad AS.
 
Vi har stort utvalg i Wycinanka chipboards på Bokhuset Libris på Jekta Storsenter i Tromsø, og fortsatt noen få igjen av Ett trykk fra juni (03/14). Nytt blad kommer 1. august!
 
 
Klemmer fra Camilla


4 kommentarer:

 1. Aldeles nydelige kort du har laget....:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, veldig koselig å høre:)

   Slett
 2. Lekkert kort i grønt!

  Var innom Jekta for et par uker siden, og fikk sett noen av kortene i butikken - du som har laget alle de som sto der? Håper å få bedre tid i butikken neste gang, kanskje i høst hvis jeg drar opp til Tromsø igjen da for ei scrappehelg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, så koselig å høre! Så morsomt at du har vært innom butikken, jeg har laget en god del av det, men ikke alt, jeg har en god scrappevenninne, Astrid, som også hjelper oss og lager utstillingskort, hun har alltid navn på sine ting;) Kanskje vi ses neste gang du er innom, du er hvertfall hjertelig velkommen tilbake:)

   Slett

Tusen takk for at du titter innom - legg gjerne igjen noen ord om du har lyst så jeg ser at du har vært her.