onsdag 1. januar 2014

Godt nytt år, ny utfordring og blog candy!

 Nytt år og ny utfordring hos Kreativ Scrapping

FROST + VINTER/NYTTÅRJeg har fargelagt den herlige Winter Fairy Avery fra The Paper Nest Dolls med Touch Twin Markers. 
Jeg har fargelagt med en teknikk der man bruker tusjen på en akrylkloss og tar fargen opp med blender før den påføres motivet. Resultatet blir litt dusere enn med tusjen rett på motivet og man kan skape nyanser ganske lett bare med en farge. Morsom variasjon på fargelegging:) 

Jeg har brukt følgende farger:
Klær: 62
Hår: BR113, BR115
Vinger: CG1, BG5
Hud: 133, 136, BR113
Trestamme: BR113, BR115, 95 

Mønsterarkene er de nydelige Maja Design 9th of December og 10th of December fra serien Vintage frost basics. Snøen og pelskanten på klærne er Snow Writer

For å lese mer om utfordringen og se de andre DT-bidragene, ta en tur innom Kreativ Scrappingbloggen:) 

Paper Nest Candy

The Paper Nest Dolls har mange kjempesøte motiver som er morsomme å fargelegge. Siden det er den første dagen i det nye året 2014 vil jeg gjerne gi dere en mulighet til å vinne et av disse søte små - nemlig Downhill Racer Avery:)


Legg igjen en kommentar i denne bloggposten og fortell om blog candyen i din egen blogg (enten i et innlegg eller i sidebaren). Jeg legger litt ekstra overraskelsesgodis med i pakken og dere kan delta hele måneden. 1 februar trekker jeg en heldig vinner :)

Jeg håper dere liker kortet mitt, min lille gave denne første dagen i året og at dere vil følge oss i Kreativ Scrapping også denne måneden. Vi har masse moro på lager og Kreativ Scrapping er den eneste norske forhandleren av de søte Paper Nest Dolls stemplene.

 

6. januar starter det opp en norsk Paper Nest Dolls utfordringsblogg! Den kan du lese mer om den HER :)TPND Norway
Dette blir en spennende ny utfordringsblogg med flotte utfordringer og premier og et dyktig kreativt team - morsomt i det nye året :)

Er du ute på bloggrunde denne første nyttårsdag, stikk også gjerne innom Ett trykk bloggen og ta en titt på den nye Trykkpressautfordringen! Som vanlig venter det også der flotte premier til de heldige vinnerne av den månedlige utfordringen :)


Nyt den første dagen i det nye året!

1 kommentar:

  1. Du lage så masse fint Camilla:-)En virkelig inspirasjon!

    SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom - legg gjerne igjen noen ord om du har lyst så jeg ser at du har vært her.