torsdag 5. desember 2013

Albumbok - Mamma 60 år

I anledning at min kjære mamma ble 60 år sist helg hadde jeg laget et lite album som en del av gaven. Vi i familien ønsket å gi henne en reise til bursdagen og albumet skulle være et slags kombinert gavekort og minne fra turen. Ryggen på albumet er ganske bred, så det er god plass til at sidene kan bli tykkere når man har limt inn bilder og stæsj:)


Mamma har alltid vært glad i å reise, var på interrail i India da hun var rundt 20, bodde i Frankrike og var au pair og da jeg var liten dro hun gjerne med mormor på storbyturer til Wien og London. 

 


På bildet er mamma 20 år - foran Colosseum i Roma :)


De siste årene har det, med mye jobb og opppussing av sitt gamle hus hun endelig har fått skaffet seg, blitt lite reising så jeg hadde lyst å gi henne dette i gave.Minialbumet har lommer mellom sidene med tags som kan trekkes ut...


... og sidene er brettet slik at det blir lommer man kan ha bilder, minner eller notater i. Pynt gjerne lommeklaffene med fine punchede kanter.Sidene er bare dekorert litt, siden det skal settes inn bilder fra turen senere.

Inspirasjon til albumet er hentet fra Kjerstis tutorial i oktoberutgaven av Ett trykk (05/13).

7 kommentarer:

 1. Kjempeflott album! Dette blir nok å falle i smak. :)

  SvarSlett
 2. Vakkert Camilla, trodde det var deg på bildet der (der hvor din mor er 20 år). Dere er jammen like :-)

  SvarSlett
 3. Så lekkert album og en utrolig flott gave. Nydelig og gjennomført stil over det hele. Heldig mammaen din er som får dette.

  Tusen takk for at du deltar i oppstartsutfordringen til Scrappelyst.

  Hilsen Hege hos Scrappelyst.

  SvarSlett
 4. Så utrolig lekkert prosjekt du deler med oss.Tusen takk for at du deltar i utfordringen vår, Camilla.

  Wenche hos Scrappelyst

  SvarSlett
 5. For ett vakkert minialbum! Nydelig og gjennomført. Takk for at du deltar i oppstartsutfordringen hos Scrappelyst. Håper å se deg igjen i de kommende utfordringene :)

  Hilsen Ann Kristin hos Scrappelyst

  SvarSlett
 6. Dette er det lekreste minialbummet jeg noen gang har sett! Nydelig gjennomført!

  Tusen takk for at du deltar i utfordringen vår hos Scrappelyst.

  Katrine

  SvarSlett
 7. Wow, for en jobb du har gjort med dette albumet/boken. Utrolig vakre farger og så gjennomført laget. Det var virkelig stor inspirasjon her, for noe slikt frister å prøve seg på selv.

  Takk for at du deltar i oppstartsutfordringen til Scrappelyst. Håper å se bidrag fra deg i kommende utfordringer også. Masse lykke til i trekningen av oppstartsutfordringen vår.

  Hilsen fra Kristin hos Scrappelyst

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom - legg gjerne igjen noen ord om du har lyst så jeg ser at du har vært her.