onsdag 18. september 2013

Maja Design med Kreativ Scrapping

For en stund siden fikk vi alle i designteamet spørsmål fra Kreativ Scrapping om vi hadde lyst på en ekstra utfordring - Vi skulle få leke med de herlige mønsterarkene fra Maja Design Vintage Spring Basics, og lage én LO og et valgfritt prosjekt med baksiden til det samme arket, klart vi var med!

Her er min LO med Maja Design 1st of April:

Jeg er veldig glad i å lage LOer. Jeg liker å ta vare på spesielle bilder som enten er ekstra fine, eller som dokumenterer opplevelser eller noe annet som betyr noe ekstra for meg. Jeg var derfor veldig glad for denne utfordringen, for egentlig får jeg ikke laget nok LOer i scrappehverdagen min:) LOer er også flotte gaver - sett dem i en ramme, monter dem på et lerret eller bruk fine små hengere som oppheng.
Nederst i innlegget finner dere linker til produktene jeg har brukt. I tillegg finner dere blondeservietter her og bokstavstickers her.

Mine ark var de vakre arkene 1st of April og 2nd of April:Til LOen skulle jeg bruke den nydelige forsiden på 1st of April, og til mitt andre prosjekt skulle jeg bruke baksiden. Jeg fikk i tillegg også med 2nd of April :)

Baksidene ser dere her:


Jeg har alltid likt Maja Design sine duse og delikate mønsterark med de vakre små detaljene, men denne kolleksjonen er virkelig ekstra lekker. Nydelige farger og jeg elsker de små fuglene.
Jeg trenger vel ikke egentlig si at jeg har kost meg med denne oppgaven? Men det har jeg altså virkelig :)

***
Mitt tilleggsprosjekt er et brettekort med magebelte pynet med blomster og tekstbanner. Jeg har her brukt baksiden av 1st of April, og i tillegg både forside og bakside av 2nd of April:


Inspirasjon til brettingen er hentet fra siste Ett trykk.


Jeg er som mange av dere glad i bretteprosjekter - alltid moro med et nytt brettekort man ikke har testet ut før! Jeg beundrer kortlagere som bruker mange ulike mønsterark på prosjektene sine og får dem til å harmonere så lekkert.
Med disse flotte arkene fra Maja Design var det moro å kombinere mønsterarkene på ett og samme prosjekt. Et godt tips er å kjøpe flere ark fra samme serie - de passer ofte veldig fint sammen og man har et godt utganspunkt.
Legg gjerne igjen en kommentar - det er kjempekoselig å høre fra dere :)
God scrapping!
Under finner dere produktene jeg har brukt:

1 kommentar:

  1. For en nydelig LO!
    Sart og vakker.

    Veldig gøy med blogghopp!

    Klem, Mari

    SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom - legg gjerne igjen noen ord om du har lyst så jeg ser at du har vært her.