søndag 4. august 2013

Kreativ Scrapping - ny utfordring: Bursdag!

pion fran tage kreativ scrapping

 Kreativ Scrapping har en ny utfordring på bloggen og vi har som vanlig fått en flott DT pakke fra som passer til temaet for denne månedens utfordring...
BURSDAG MED BINGO!
Dere skal altså lage et bursdagsprosjekt hvor dere skal bruke en av radene i bingobrettet vårt.
Det er opp til deg om du velger vannrett, loddrett eller på skrå.

Premiene er som vanlig fantastiske og vi har også denne måneden tre flotte premier - en til vannrett en til loddrett og en til dere som velger den skrå raden.

Vannrett premie:


Loddrett premie: 


Skrå premie:


Vi i designteamet har laget hvert vårt prosjekt som inspirasjon til dere. Noen fikk utfordre seg på guttekort og fikk blomster fra WOC i bruntoner og herlige Bo Bunny ark og bling fra en av de nyeste kolleksjonene, Trail Mix collection.
Jentebursdagsprosjektene fikk Pion ark fra Vintage Garden serien og matchende blomster.

Jeg valgte loddrett med perler, bånd og embossing.

Jeg har, i tillegg til pakken jeg fikk, brukt pom-pom bånd fra Melissa Frances, blomst fra Wild Orchid Crafts, Stampendous Fran tage embossing enamel Shabby Blue og stempeltekst fra Norsk Stempelblad. 
For å se de andre DT-kortene og delta i utfordringen, ta en titt på Kreativ Scrapping bloggen.
Lykke til!

8 kommentarer:

 1. Eg var no litt skeptisk til den her fran-tage då du fortalte om den, men eg synes det ser så fint ut der du har brukt det!

  SvarSlett
 2. Hei!
  I det forrige Ett Trykk hadde du laget fire flotte "kjappiskort" til dåp. På kortet med blå pynt, har du brukt Fancy Framed Tags One fra Spellbinders. Jeg har også denne dies'en, men jeg forstår ikke hvordan du har klart å kutte til den hvite labele'n i midten! Det ser ut til at den er kuttet på emboss-linjen, hvis du skjønner. Jeg har lett nettet rundt for å finne ut av dette, men til ingen nytte, så da spør jeg deg :) Hvordan gjør du dette?
  Takk for en super blogg med masse inspirasjon!
  - L

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for koselige ord, det setter jeg kjempestor pris på:) Jeg har skåret inni diesen med skalpell:) jeg gjør ofte det, inni eller utenfor avhengig av hva jeg trenger, for å få en smal ramme til dies. Fest die til papiret med tape for å unngå at den sklir. Ha alltid en skarp skalpell, sjekk at tuppen ikke er brukket, det trenger bare være bittelitt som er knekt av og det blir helt umulig å kutte pent. Lykke til!

   Slett
  2. Noen tegner også med blyant og klipper.

   Slett
  3. Tusen hjertelig takk for svar, nå ble jeg veldig glad! :) Da blir det innkjøp av skalpell i dag.

   Slett
  4. Kjøp ekstra blad med en gang, de kan fort knekke om man er uheldig og kutter i die feks;) Kan være litt fomlete de første gangene man kutter, så ikke gi opp. Snu mens du jobber så du får best mulig vinkel, ofte får man ikke kuttet helt inn til hjørnet man kutter inn mot, hvis du forstår, da snur jeg og kutter det siste FRA hjørnet og ut dit jeg stoppet. Litt vanskelig å forklare. Håper du får til:)

   Slett
 3. Takk for tips, det skal jeg huske :)
  Må forresten også si at arbeidene dine i forrige utgave av Ett Trykk var mye av det som gjorde at jeg ønsket å starte med kortlaging!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så utrolig hyggelig å høre, tusen takk!

   Slett

Tusen takk for at du titter innom - legg gjerne igjen noen ord om du har lyst så jeg ser at du har vært her.