søndag 18. desember 2011

Det nærmer seg jul
Ja nå nærmer julen seg. Her i huset har det vært travelt med juleforberedelser, gaver og scrapping, og lite tid til blogging. Nå begynner ting å gå seg til og det var dermed på sin plass å få lagt ut litt på bloggen syntes jeg:)

Som vanlig har jeg også i år laget litt julegaver, synes det er koselig å gi bort hjemmelagde gaver til nære venner og familie.

For noen år siden lagde jeg et stjernealbum med juletema som min søster fikk i julegave. Mamma har senere fått et litt mindre stjernealbum med gamle bilder av henne og tante, og hun ønsket seg i år et med juletema. Klart mamma må få det:) Tar sjansen og legger det ut her selv om hun ikke får det før julaften, min mamma er travelt opptatt for tiden og har nok ikke tid til å bloghoppe.

Ikke helt fantastiske bilder da det ikke er helt lett å ta gode bilder av disse stjernealbumene...

Fortsatt god 4. søndag i advent

Førjulsklem fra Camilla

5 kommentarer:

 1. Fantastisk flott stjernealbum !!
  Moren din kommer til å bli storfornøyd.

  Kjersti

  SvarSlett
 2. Wow, dette var jammen lekkert! Er ikke tvil om at mottager blir fornøyd her :)

  SvarSlett
 3. Fantastisk !! Mye jobb bak den der.... Tenkermamman din ble veldig glad:)

  SvarSlett
 4. Søkkimponert!.. For en Flott gave!!.. Hærlige minner i flott Stjernebok.. Tenker den går rett i hjertet... Nydelige Detajer og Flott Pyntet! :o)

  SvarSlett
 5. Heldige mammaen :) Den ble sååå nyderlig :) Syns den sia der ho har deg i magen er så flott :) Passa perfekt med den buttonsen :) Verdens beste julegave!

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom - legg gjerne igjen noen ord om du har lyst så jeg ser at du har vært her.