lørdag 27. november 2010

Bilder fra julemesse

Jeg har vært på julemesse idag på Hamna skole. Det var kjempetrivelig og fikk solgt bra på de få timene. Fikenmarmeladen var populær og alle forsvant - takk til Astrid for hjelp med koking av marmelade og Frid som gav oss oppskriften.


Ellers var det mye annet fint å se på messa. Jeg MÅTTE bare kjøpe to av de flotte strikkahalsene til Vibeke - en til meg selv og en i gave:) Vibeke hadde også med seg datteren sin på 10 år som medhjelper og gledesspreder, kjempetrivelig.
En annen utstiller som hadde stilige ting var Maria Nyvold som jeg kjøpte et par redesignøredobber hos. De var så fine på! Og passet perfekt til mitt nyfargede mørke hår:D Marias ting kan du se på bloggen hennes, vel verdt et besøk!


Jeg har fortsatt litt toffifee igjen og litt annet småtteri - alt er til salgs om noen skulle være interessert, den perfekte gaven til de som har alt;) Se her for utvalg og priser (eventuell porto betales av kjøper, men dette er stort sett ganske lette ting:) )

4 kommentarer:

 1. Så flott stand du hadde :)
  Var det ikke gøy? :)
  Å de øredobbaran var bare nyderlig! :)

  SvarSlett
 2. så søte øredobba!! må ta en titt innom bloggen og ta en titt :-) også likte eg så godt halsen din. Har du strikka den? også sikle eg litt på marmeladen din ;-)

  SvarSlett
 3. Så masse flott du hadde laga til messa! Lekker Stand! Skjønne godt at du fikk solgt bra! :o)

  SvarSlett
 4. Så flotte øredobbene ble på deg :) Artig å se at folk kler tingene jeg lager :) Ja jeg har jo en fordel i og med at jeg er grafisk designer og har en del program (og ferdigheter hehe) til å lage etiketter o.l. Jeg var egentlig mest overrasket over at du vet hva en grafisk designer gjør heheh; det er så vidt vennene mine får meg seg det :P Blir spennede å se hva slags etiketter du kommer opp med selv, si gjerne i fra om du trenger hjelp til noe :) PS: Kanskje jeg får smake på fikenmarmeladen neste gang du utstiller - ta me ekstra mye ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom - legg gjerne igjen noen ord om du har lyst så jeg ser at du har vært her.