mandag 29. juni 2009

Skissedilla # 14


Etter en kveld med Astrid, litt surring på egenhånd og en kveld med Marie ble denne LOen endelig ferdig, og jeg må si jeg ble ganske fornøyd:) Hadde lyst å lage en LO om meg selv. Fotoet er fra en kostymefest jeg arrangerte forrige Halloween (2008) hvor jeg var pirat og hadde parykk (som ikke synes så godt på bildet). Likte det litt alvorlige uttrykket.

Inspirert av alle de flinke scrapperne som bruker søm fikk jeg lyst å lage en litt forseggjort ramme. Har sydd tre ark sammen med litt tyll under den hvite bazzilen. Ble veldig fornøyd med sømmen;) Har ellers brukt magic mesh, Primaswirl og grønn blomst, American Crafts thickers (Rainboots, syns disse var råfine), blandbånd fra Papirloftet, blonder, fjær, tyll, brads med perler, roseknopper fra Papirloftet, de sorte heklede blomstene fikk jeg hos Astrid (som hun har heklet selv) tusen takk! og dymo til tekststripene.

Lysekrona er et eget kapittel for seg selv som jeg bare må fortelle en liten historie om... Fant ut at det hadde passet perfekt med en lysekrone, har sett flere som har brukt det og syns de er veldig dekorative, men hadde hverken stempel, overlay eller noe annet jeg kunne bruke. Tenkte jeg kunne skrive ut en hvis jeg fant på nett, men hvordan skulle jeg få det på papiret... Fant en som er et Tim Holtz stempel (denne hos Bikuben) som jeg prøvde å skrive ut, men ble veldig utydelig forstørret opp. Tenkte jeg kunne prøve på overheadark og kjørte ens ærend ned på butikken for å kjøpe ett ark (...) litt usikker på om det ville fungere da det var for laserskriver og jeg har blekkskriver. Ble ikke bra nei... Prøvde kalkerpapir (eller matpapir som typen sa da han måtte åpne skriveren og dra ut et krøllete ark...) uten hell, og samboeren og Astri foreslo at jeg kunne tegne den. Jaha, tenkte jeg, det er jo ikke bare det. Men la overheadarket oppå den ganske utydelige utskriften og tegnet etter beste evne med cdmarker. Må innrømme at jeg hadde mine tvil til å begynne med, men ble meget stolt av resultatet:) Mulig jeg faktisk må bestille den lysekrona...


LOen er mitt bidrag til ukens Skissedillaskisse.

7 kommentarer:

 1. Hehehe, jeg sitter her og humrer litt for meg selv :-) Historia om den lysekrona er jo ubetalelig! Men den ble jo så utrolig fin, tror du kan spare deg pengene med å kjøpe stempelet ;-) Også syns jeg du hadde mange gode ord om deg selv; sjokocrazy (fantastisk ord!) og venninnete (er dette egentlig et ord da?) og ubestemt... Summerer opp deg ganske bra, tihi! Men spøk til side, jeg syns denne LO'en ble utrolig vakker! Alt er gjennomtenkt og jeg likte hvordan du plasserte teksten, litt hulter-til-bulter. Må det ikke bli like lenge til neste gang vi scrapper sammen!!!

  SvarSlett
 2. Denne var bare utrolig lekker! Liker alt jeg :o) Fra oppsett til bilde til pynt og ikke minst lysekrona! Flott!

  SvarSlett
 3. Det var et flott bilde av deg. Lekker LO, og lysekronen ble utrolig flott!

  Takk for bidraget.

  SvarSlett
 4. Denne har du all grunn til å være fornøyd med, syns den ble knallfin :)

  SvarSlett
 5. Så utrolig flott denne LO'en ble! Lekkert oppsett og så flott dekorert. Lysekrona ble jo spesielt fin da :O)

  SvarSlett
 6. Nydelig denne var!!
  Knallfin!
  Jeg har akkurat hatt besøk av Astrid i mitt lille lokale her i Steinkjer, og så skrøt hun så av deg - og så måtte jeg inn å kikke:0)
  Du er skikkelig flink! Greit at jeg linker til deg fra bloggen min?
  Vennlig hilsen Torill

  SvarSlett
 7. Hei sveis :-) Vi stooorkose oss i london, og i kveld har vi sett harry potter. har lagt ut en del bilda på fjesboka :-) kos

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom - legg gjerne igjen noen ord om du har lyst så jeg ser at du har vært her.