onsdag 3. juni 2009

Skissedilla # 10
Ble så HAPPY da Marie poengterte at min siste LO faktisk passet til ukas Skissedillaskisse :) Har vært uten internett i flere dager (skrekk og gru!) så har vært litt lost i det siste, he he. Men nå har jeg da altså klart å lage et bidrag til Skissedilla # 10, supert!
Skissa er speilvendt i min LO.

Jeg og Marie har hatt det moro med å lage hver sin TwilightfanLO, he he:) Min har foto av Bella og Edward og er litt romantisk og vintageish. Har kost meg masse med denne.
Tittelen har jeg tegnet av tekst skevet ut i word (Vivaldi font) og klippet/skåret ut (med litt hjelp av Marie, takk takk snuppa!). Sitatet fra Wuthering Heights av Emily Brontë er skrevet ut i samme font som tittelen på kopipapir farget i te og kaffe (og svertet litt med vintage photo etter at det var rullet sammen). Blomster, blonder, perler og bånd - som vanlig;) Papir fra MME og C&K Company, gammel bokside og notepapir, sprayet med Glimmer Mist Coffee Shop.
I riften øverst kan man faktisk se at det står "til evig tid" ;) Og der må jeg faktisk sende en stor takk til mamma som har kjøpt en TYKK gammel bok til meg, med gotisk skrift og alt, på loppemarked :) Faktisk en husandaktsbok fra 1916 med et tekst for hver dag i året (nesten så det er synd å rive i den, men bare nesten;) utrolig fine ark å bruke!

8 kommentarer:

 1. Nyydelig vintagelo! Elsker fargene og de søte detaljene;)

  Takk for at du deltar

  SvarSlett
 2. Der va den jo :-) Den her e et stykke kunstverk, et mesterverk faktisk!!! Utruuuulig flott, Camilla! Du kan være kry med god grunn! Syns Edward sia mi blir litt kjedelig når man sammenligne... :-/ No ska eg hoppe tell køys og læse litt "you know what" før eg sovne :-)

  SvarSlett
 3. Så fantastiskt duktig du är Camilla! Det blev väldigt vackert! :-)

  SvarSlett
 4. Den blei helt nydelig den der :)
  Du e orntlig dyktig!

  Det va koselig på treff i går. Va mange flotte dame der. Håpe det blir treff igjen snart :)

  SvarSlett
 5. OMG den der e fin!! Such a waste at d e me de folkan da... Naar eg gifte meg kan du lage en likedan av meg og whoever the guy is... ;)

  Savne scrapping me deg!!! Klem!!

  SvarSlett
 6. WOW, noe så utrolig lekkert! Jeg falt pladask. Farger, dekor og motiv er helt nydelig :O)

  SvarSlett
 7. Der var den ferdig å kommet på nett ja.
  Syns den ble knallfin :)
  Denne rullen med skrift var jo råstilig da :)

  SvarSlett
 8. Bare en ting å si: wow, så flott!! Så gjennomført - kjenner ikke til Twilight, men Wuthering Heights og Emily Brontë er en favoritt hos meg. Gjennomført arbeid dette! Stilig med gamle boksider! :-)

  (Var sjøl og fikk tak i en gammel bok, fra år 1900 - men har ikke hatt hjerte til å rive i den!... Synes den er så fin! Har sin helt egne sjarm, der den står i hylla til pynt. Bokomslaget er ganske pent, må sies!) :-)

  Ønsker deg ei god helg. når den tid kommer! :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom - legg gjerne igjen noen ord om du har lyst så jeg ser at du har vært her.