lørdag 18. april 2009

Gavepose

Denne gaveposen skulle egentlig vært med på Sukkersøtt uka som gikk. Rakk ikke å gjøre den ferdig til det, men her er den i hvertfall;) Skissa til Sukkersøttutfordringen (#35) kan du se her.

Jeg har brukt en brun papirpose inni og kledt den med mørk brun bazzil på begge sider. Baksiden lot jeg være litt lenger og formet denne til lokk som går over posen og lukkes foran med en magnet:) Hullet en dekorbord i lokket med hulltang og kledte innsiden med et lysere papir. Har stemplet med det superfine hjørnetekststemplet fra Norsk Stempelblad. Ellers dekorert med blant annet en gammel bokside, motivet (tror det er skrevet ut fra nettett, fikk det i en blogcandy jeg vant hos Filharmonica:) takk!) er filt og svertet i kantene, hvitt pom pom bånd, gammel blonde, papirroser og perler (elsker perler!). Har brukt retropunchen og laget papirblomster (mørk brun blomst og beige blomster) som jeg har svertet i kantene og dyppet i beezwax, det var morsomt og ble veldig fint.

4 kommentarer:

 1. sukk så vakker pose, camilla!! Lekker vintage med mange flotte detaljer :-) Hullkanten var nydelig, og beezwaxen er jo prikken over i'en! blomsterdekorasjonene dine er som alltid av høy kvalitet og veldig inspirerende! Gleder meg til vi skal scrappe i morgen! Har hørt med Hege om hun vil være med, håper hun får barnevakt ;-)

  SvarSlett
 2. Nydelig, Camilla! Vintage er jo bare helt deg! :)

  Ser litt dårlig ut, mtp barnevakt i kveld - Hans-Kristian vil at jeg skal være hjemme. ;) Vi hadde en aktiv dag i går, med bl.a. H-K som besøkte en kompis i flere timer mens jeg gjorde ærender, hårklipp for poden og barnebursdag hos en tantegutt som ble 4. Været i dag frister ikke så veldig til å være utendørs, i øyeblikket.. Så da blir det kanskje innesysler med hobby i heimen, likevel! Siste uka har jeg jo ikke fått laget så mye..

  Dere får kose dere kreativt mye, du og Marie! Anledningen byr seg nok senere, for oss tre å møtes! :D Jeg gleder meg til det skjer!!! Jo før, jo heller! ;)Hihi!Klem, Hege

  SvarSlett
 3. Nyyydelig vintage med masse flotte detaljer!

  SvarSlett
 4. Åhhh denne var bare så vakker,Camilla!!
  Så masse lekre detaljer å feste øynene på *dåne*
  Nyyydelig!!!
  Ha en flott dag,
  klem fra Maya :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom - legg gjerne igjen noen ord om du har lyst så jeg ser at du har vært her.