søndag 12. oktober 2008

Meg 2år retroLiker dette gamle bildet av meg selv da jeg var ca 2 år og hadde lyst å lage en retroinspriert lay-out til et kurs jeg skal ha i butikken.

Jeg har brukt bazzil kartong, filtblomster og bånd fra Panduro, maljer og tittelen ahr jeg skrevet ut med Xyron personal cutting maskinen.

5 kommentarer:

 1. Du har jo ikkje endra dæ d spor!!

  SvarSlett
 2. Enig med Sigrid ;-) Det ble en skikkelig stilig og psykedeligsk retro-LO :-) Tror kursdeltagerne blir glad for å få en så flott side!

  SvarSlett
 3. Wow, for en flott blogg du har!! Tenk at jeg ikke har vært her før.
  De stjernealbumene dine er utrolig lekre!
  Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min. Kantstemplene er en clear stamps plate med 7-8 (husker ikke helt)forskjellige border. Den er fra Autumn Leaves, og heter "on the edge". Jeg synes de er lekre, og bruker dem veldig mye.

  Klem Marianne:)

  SvarSlett
 4. De kantstemplene Marianne skriver om er de samme som jeg har anskaffet meg, så du må bare si fra hvis du vil låne :-) Hvordan gikk det på kurset i kveld? Var dine flittige "maur" (hehe) positive til siden din? Jeg har prøvd å stemple på de papirene fra panduro i kveld, og jeg må bare si at de var helt fantastiske! Spesielt til fotostempler. Har ikke prøvd å fargelegge på de, men hvis det funker skal jeg kjøpe mer :-)

  SvarSlett
 5. Så flott LO! Skikkelig stilig:)

  Hyggelig å se på bloggen din, jeg er også fersk blogger så titt gjerne innom om du vil:)

  Vennlig hilsen Kate:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom - legg gjerne igjen noen ord om du har lyst så jeg ser at du har vært her.