tirsdag 1. juli 2014

Nye utfordringer i ferien! Kreativ Scrapping #7 REISER Trykkpressa juli SOMMER/FERIE

Hos KREATIV SCRAPPING er det i dag en ny utfordring! På bloggen kan dere også finne inspirasjon fra de andre dyktige damene i designteamet :) 

Utfordringen denne gangen er

 REISER

***

Ny måned betyr også ny utfordring hos ETT TRYKK!

Til Trykkpressa denne gangen ønsker vi å se bidrag med temaet

SOMMER/FERIE

***

Ferietid betyr nye opplevelser, minner å forevige, fotoapparater i høygir og masse nye bilder å arkivere - altså scrappe :D Hvis dere er som meg, så ligger det endel bilder på vent som gjerne skulle vært satt i system og de fineste burde absoultt vært satt litt ekstra stas på, men så er det den tiden da... Det tar jo unektelig litt tid dette her, uansett hvor moro det er.

Jeg har tatt meg sammen og scrappet en del av bildene fra ferien vår i Kroatia i fjor. Noe av dette tenkte jeg å vise dere i dag.


Jeg har lagt min elsk på disse små SN@P! albumene fra Simple Stories. De er kjempefine til alle scrappeprosjekter og det er både enkelt og moro å sette inn feriebildene. 


Albumene har lommer i ulike størrelser til å sette inn bilder og enten ferdige mønsterarkkort, eller du kan kutte til kort i mønsterpapir du selv ønsker. 


Det fins masse pynt og stæsj fra Simple Stories som passer til de ulike kortseriene, og man kan så klart også pynte med akkurat det man selv vil.


En stor fordel med disse albumene er også at man lett kan sette inn midlertidige kort i lommer man ikke er helt sikker på hva man vil ha i, og komme tilbake til akkurat den plassen senere. Man kan også lett flytt og bytte om på sider og lommer. Morsomt og enkelt!

***

Utfordringer betyr så klart også premier :)

Det venter hos KREATIV SCRAPPING som vanlig premie på en heldig vinner.

Premien er et gavekort på 100 kr i nettbutikken.
  
http://3.bp.blogspot.com/-cooXSN8iPKY/UtPr7P6oxSI/AAAAAAAAI4A/xzOasEhQ1Xo/s1600/kreativ+srapping+-+nettbutikk-+logo.JPG 

***

Hos ETT TRYKK er hovedpremien et årsabonnement på Ett trykk :)

I tillegg stemmes det hver måned frem en "Topp 3"-liste. To ganger i året foretas det en avstemning blant "Topp 3"-vinnerne. Hovedpremien er en gjestedesignerplass i Ett trykk i februar- eller augustnummeret.

Regler og informasjon om innsending finner du her.


***

Nyt sommeren, ta masse herlige bilder og kos dere med scrapping! 

sommerklem fra Camilla

  

2 kommentarer:

  1. Jeg elsker måten du beskrive bloggen din her. Noen av bildene er så krystallklare.

    SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom - legg gjerne igjen noen ord om du har lyst så jeg ser at du har vært her.