mandag 10. januar 2011

Kurs med Maya på Scrapp med hjertet treffet!

Da kan Scrapp med hjertet med glede avsløre den store nyheten at Maya Stenshagen har takket ja til å komme til Tromsø for å holde kurs på treffet vårt!

Vi synes det er fantastisk at hun har lyst å komme den lange veien nordover for å besøke oss og gleder oss stort:) Maya er en meget dyktig scrappedame, med i designteamet til Unik Hobby, Tickled Pink Stamps og 3ndypapir.no og er blant annet er veldig flink til å fargelegge med distress ink. Det er også det hun skal holde kurs i for oss når hun kommer til Tromsø.

Kurset vil gå ut på å lære å male med distress ink og man får også til slutt lage et ferdig produkt med det fargelagte stempelmotivet. Kurset blir lagt opp slik at både nye scrappere og de som har holdt på endel vil kunne ha utbytte av å delta:)

Kurset varer i 3 timer og nærmere tidspunkt kommer senere.

Pris: 4oo kr inkl.materialer. (Maya kommer etterhvert med en liste over hvilke farger som skal brukes. De som har en eller flere av disse fargene tar de med, ellers får deltakerne farge hos Maya.)

Vi er kjempespente og glade for å ha Maya med på laget og håper mange vil være med på kurset hennes. Ta en titt i bloggen hennes og meld dere på allerede nå:)
Påmelding til scrappmedhjertet@hotmail.com
.

1 kommentar:

Tusen takk for at du titter innom - legg gjerne igjen noen ord om du har lyst så jeg ser at du har vært her.