torsdag 28. mai 2009

Sukkersøtt # 41




Utfordringen til Sukkersøtt denne gangen var å lage noe uten fargelagte stempelmotiv. Mitt bidrag er et mappekort jeg brukte som eksempel i går da jeg hadde kurs i butikken hvor jeg jobber :) Kjempetrivelig gjeng på kurset, og vi hadde det så hyggelig, selv om det måtte litt konsentrasjon til for å følge måleoppskriftene mine, he he.
Mønsterpapiret er fra Panduro, rosene er hvite roser fra Global Hobby som er sprayet med Glimmer Mist (Midnight blue), den hvite blomsten er fra Papirloftet, de turkise perlene er fra Basic Grey, en bit hvit tyll, satinbånd og musselinbånd. Stempelet var Gerd så snill å låne meg, og ovalen det er stemplet på er skåret ut og embosset med Spellbinders Wizarden. Kanter svertet med Distress ink Faded jeans.
Måtte holde pyntingen ganske enkel fordi vi ikke hadde så lang tid til rådighet på kurset, og så syns jeg det var enkelt og pent med sommerfuglene i bakgrunnen:)

torsdag 21. mai 2009

Sukkersøtt #40


Denne uken var oppgaven hos Sukkersøtt noe fra dyreverdenen:) Perfekt, for jeg hadde SÅ lyst å bruke det søte dådyrstempelet fra Sassafras Lass som jeg har lånt hos Marie (og nå også bestilt til meg selv;) jippi!) Kortet er et bestillingskort til en utrolig hyggelig dame som har bestilt flere kort hos meg. Gratulerer-stempelet er fra Norsk Stempelblad, rosene fra Papirgleder og mønsterarket fra Kaisercraft. Perleswirlen er deler av en større swirl, fra Prima (tror jeg).

onsdag 13. mai 2009

Roma




Har hatt kurs i butikken hvor jeg jobber og hadde laget denne LOen til dette. Bildene er fra da jeg og kjæresten var i Roma for tre år siden. Inspirasjon til layout fikk jeg på monikas skisseblogg hvor du kan finne kjempemasse flotte skisser. Jeg tok utgangspunkt i denne skissa, men har gjort endel om på den. Mønsterarket er Melissa Frances, har sydd rundt kanten. Bak er det en Bazzil. Sprayet med Glimmer mist på bakgrunnen.
Det ble en veldig hyggelig kurskveld og tror alle deltakerne koste seg. Alle LOene ble kjempefine, og forskjellige! Har tatt bilder som jeg skal prøve å få lagt ut etterhvert.

Brithdaycandy at Debbies


Debbie is celebrating her birthday with a wonderful candy. Check out her lovely blog:) The candy is drawn on Saturday 23rd of May.

mandag 11. mai 2009

DT utfordring Sukkersøtt





Sukkersøtt søker nye designteammedarbeidere og jeg tenkte det kunne vært morsomt å prøve:) Dette er faktisk mitt bidrag nr. 2. Mappekortet er laget med utgangspunkt i skissa til utfordringen og jeg har brukt mønsterpapir fra DCVWblokka Once upon a time (Panduro) og stort sett Bazzil ellers. Alle kanter er svertet med Distress ink Vintage photo. Gorjuss jenta er fargelagt med pastellkrittblyanter (første gang jeg prøver dette, men det var litt morsomt) og har fått et lag med Studio matte medium for å fiksere krittet. Vingene er en CK dies jeg fikk låne hos Marie, syns hun ble så søt med vinger:) Inni kortet har jeg brukt det nydelige Magistempelet jeg har lånt hos Gerd:)

fredag 8. mai 2009

Sukkersøtt #38 Vinger



Mitt bidrag til Sukkersøtts utfordring #38 med tema "vinger". Dette er det tredje konfirmasjonskortet jeg lager til en veldig søt dame jeg kjenner som ønsket to hestekort og ett kort med jazzballett tema.

Award:)


Det er alltid koselig når noen har tenkt på deg, og idag hadde jeg fått denne awarden fra Hege:) Tusen takk, Hege, det var utrolig hyggelig!

torsdag 7. mai 2009

Blogcandy hos Kristine


Kristine gir bort en kjempefin candy i forbindelse med at hun opplever mye spennende oppmerksomhet for tiden. Designteamoppdrag, omtale hos Tattered Angels og Londontur - trenger jeg si mer? :) Ta en titt på den kjempefine bloggen hennes, her er det masse inspirasjon å hente kan jeg love! Trekkes 20. mai.

lørdag 2. mai 2009

Sukkersøtt DT konkurranse


Som nevnt i forrige innlegg har jeg en bestilling på tre konfirmasjonskort til to hestejenter og ei jazzballettjente. Kortet til dansejenta har jeg laget med utgangspunkt i Sukkersøttskissa til DTkonkurransen. Hadde vært utrolig gøy å være med i Sukkersøttdesignteamet, men vet det er så utrolig mange flinke kortlagere der ute, så konkurransen er nok tøff. Tror faktisk jeg må levere flere bidrag, nå når jeg for en gangs skyld har vært litt tidlig ute, he he. Moro med en utfordring med en så bra premie! Skissa finner du her.
Kortet har motiv skrevet ut fra nettet (jazzballett) og er forholdsvis enkelt. Blir gøy å se om jeg får laget et kort til som kanskje blir helt annerledes;)

Enkel konfirmasjon


Har en kjempekoselig dame som har bestilt tre konfirmasjonskort hos meg. De tre konfirmantene er to hestejenter og ei jente som danser jazzballett, og det var ønske om at interessene skulle gjenspeiles i kortene. Jeg har funnet bilder på nett (har endelig fått meg en ordentlig fotoskriver også, jippi!).
Det første hestekortet er ganske enkelt, synes papiret gjorde seg så fint på egenhånd og ville holde det litt enkelt med de hvit dekor.