torsdag 28. mai 2009

Sukkersøtt # 41
Utfordringen til Sukkersøtt denne gangen var å lage noe uten fargelagte stempelmotiv. Mitt bidrag er et mappekort jeg brukte som eksempel i går da jeg hadde kurs i butikken hvor jeg jobber :) Kjempetrivelig gjeng på kurset, og vi hadde det så hyggelig, selv om det måtte litt konsentrasjon til for å følge måleoppskriftene mine, he he.
Mønsterpapiret er fra Panduro, rosene er hvite roser fra Global Hobby som er sprayet med Glimmer Mist (Midnight blue), den hvite blomsten er fra Papirloftet, de turkise perlene er fra Basic Grey, en bit hvit tyll, satinbånd og musselinbånd. Stempelet var Gerd så snill å låne meg, og ovalen det er stemplet på er skåret ut og embosset med Spellbinders Wizarden. Kanter svertet med Distress ink Faded jeans.
Måtte holde pyntingen ganske enkel fordi vi ikke hadde så lang tid til rådighet på kurset, og så syns jeg det var enkelt og pent med sommerfuglene i bakgrunnen:)

2 kommentarer:

  1. Wow for et lekkert mappekort! Du har tryllet med det mønsterpapiret! lekkert at mønsteret gikk igjen i de ulike delene på innsiden.
    Flott farge som gjorde helheten fullkommen.

    Lykke til!

    SvarSlett
  2. Et flott mønsterark trenger ikke mye pynt, og jeg syns dette kortet ble lekkert! Spesielt flott hvordan swirlen vokste seg oppover på innsiden :-) Herlig sommerfarge, *lengte*!

    SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom - legg gjerne igjen noen ord om du har lyst så jeg ser at du har vært her.