fredag 13. mars 2009

Sukkersøtt #31Sukkersøtt utfordringen denne uken var en skisse laget av Anita.
Likte skissen kjempegodt og koste meg ordentlig med å lage dette kortet. Hadde lyst å prøve og lage et skikkelig vintagekort, og ble veldig fornøyd med resultatet. Det har blitt mye rosa og blomster i det siste, så det var deilig å prøve å la det være litt.


Motivet er skrevet ut fra internett og var blant masse annet vintagestæsj jeg vant i en blogcandy hos Filharmonica for litt siden (Tusen takk!) Blonden, clipboard liljen og den gamle boksiden fulgte også med her.

Den brune rub ons'en er fra Basic Grey, gratulerer stickers og gule roser fra Global Hobby. Det meste har fått en omgang med vintage photo distress ink rundt kanten.

8 kommentarer:

 1. Kjempeflott kort, Camilla! Herlig "fleur de lis" - fransk lilje! Vintage stilen er du god på! herlig blog candy du vant hos Filharmonica!! :) Goood helg! Klem, Hege

  SvarSlett
 2. Nyyydelig kort,Camilla!!
  Lekkert motiv og nyydelige detaljer!
  Likte fargene sååå godt!
  Klem fra Maya :)

  SvarSlett
 3. Så utrolig lekkert! Bildet var helt nydelig, og det var dekoreringen også. Og de tre rosene var prikken over i'en :O)

  SvarSlett
 4. ÅÅÅ for et flott kort, camilla!! og jeg er skikkelig misunnelig på den candy'en, den var virkelig midt i blinken for deg :-) Nå gleder jeg meg skikkelig til neste helg :-) :-) :-)

  SvarSlett
 5. Så nydelig kort! ♥
  Tusen takk for søte ord i bloggen min. =)

  SvarSlett
 6. Dette var ren ut vakkert!!

  SvarSlett
 7. Så nydelig dette kortet var! Så mange fine detaljer!

  SvarSlett
 8. Så nydelig kort, Camilla! Vakkert motiv og så lekkert pyntet.

  Sommerfuglene jeg har brukt på kortet mitt er fra Karen Marie Klip (Panduro).

  Jeg skulle egentlig på messa jeg også, men kom meg dessverre ikke dit denne gangen. Heldigvis blir det flere muligheter. :)

  Ha en riktig fin dag!
  Klem fra Kirsten

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom - legg gjerne igjen noen ord om du har lyst så jeg ser at du har vært her.