onsdag 3. desember 2008

Bidrag #6 til Kreativ Hobbys 20 julekort utfordring

#6
Bidraget denne gangen til Kreativ Hobbys 20 julekort utfordring er mitt første forsøk på vintagestilen (tror jeg, he he...)
Englemotivet er et postkort (fra Sagen vintage design, kjøpt på Britt's Boutique i Tromsø), snøkrystallene er fra MM Falala og Magisk juletid stempelet er selvfølgelig fra Kreativ Hobby.6 kommentarer:

 1. Så nydelig! Det bildet minner meg om noe Vintage jeg så på "Britt's boutique". Vakkert!! :)

  Du er velkommen sammen med Marie på julekortverksted søndag, om du har lyst og kan komme. Passer det fra 11 til 15.00? Marie kunne visst bare på formiddagen.

  klem

  SvarSlett
 2. oioioi, det ble helt utrolig vakkert :-) masse fine detaljer og herlig motiv! noen blir veldig glad for å få dette :-) Klem

  SvarSlett
 3. He he, det bildet er nok fra Britt's;) De hadde masse motiv. Jeg vil veldig gjerne komme på søndag, jeg må se litt an formen, for skal på fest på lørdag (...) men kan sikkert komme innom en tur ikke så alt for tidlig;) Jeg har sagt til Marie også at jeg gir beskjed når jeg er våken og hvordan formen ser ut, he he.

  Tenker nok mamma må få dette kortet med julegavene, kan desverre ikke feire jul med mamma i år, så da må hun få et fint kort med pakkene:)

  SvarSlett
 4. Hei Camilla!
  Tusen takk for kjempekoselig hilsen i bloggen min! Nå har jeg tittet rundt i bloggen din, og du verden så mange nyyydelige kunstverk det var å se på her!
  Gleder meg til å følge med her! :)

  Ha en riktig så fin helg!
  Klem fra Kirsten

  SvarSlett
 5. Du lager så nydelige kort!

  Ta en tur innom bloggen min, der ligger det en award og venter på deg:)

  SvarSlett
 6. Åååå, nå smeltet jeg helt. Så utrolig nydelig. Jeg får ikke fullrost dette kortet. Du er virkelig flink.

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom - legg gjerne igjen noen ord om du har lyst så jeg ser at du har vært her.