mandag 15. desember 2008

Award! :)

Jeg fikk for en god stund siden en kjempehygglig award fra Gro, tusen takk! Jeg har vært litt travel med å prøve (!) å få til Kreativ Hobbys 20 julekortutfordring (...) og ville ta meg ordentlig tid når jeg skulle gi awarden videre. Derfor først nå, men bedre sent enn aldri;)



Denne bloggen investerer i og tro
r på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold!"Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner.De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse.Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet,vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere,som igjen må velge seg åtte nye.Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.

De åtte jeg gir awarden videre til er:

Marie
Sigrid
Hege-Annie
Nina
Kirsten
SaSa
Marianne
Camilla

3 kommentarer:

  1. Gratulerer med award!! Og tuusen takk for at du ville gi den til meg!!:)
    Kjempekoselig:)
    Ha en flott uke! Og kanskje du klarer 20 til neste jul;)
    Klem, Camilla.

    SvarSlett
  2. Tusen takk, Camilla! :)
    Jeg har allerede fått denne og gitt den videre!

    takk for alle hyggelige kommentarer du etterlater deg i min blogg. Jeg setter stor pris på det. Må vel bli høve til å møtes, etter hvert! :D

    Klem til deg

    SvarSlett
  3. Awwww, thankie babe! Siden jeg bare følger et fåtall blogger, blir d litt sært å gi den videre (everyone's a winner!), så jeg drøyer med "videresending".

    SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom - legg gjerne igjen noen ord om du har lyst så jeg ser at du har vært her.