fredag 28. november 2008

En annerledes julegave/ A special christmaspresent

Har du lyst å gi en annerledes og betydningsfull julegave i år? Kanskje har du noen du ønsker å gi en gave, men ikke aner hva du skal gi, og vi har vel alle tenkt tanken "men de har jo alt..."?

Mange veldedige organisasjoner har de siste årene åpnet for muligheten til å gi hverandre gaver som også hjelper noen som trenger det ekstra mye. Jeg vil i den forbindelse oppfordre dere som titter innom her til å ta turen innom ViErLike, en side som ble startet i Tromsø før jul i fjor.

Tanken er at de fleste av oss gjerne ofrer en liten gave eller to for å hjelpe noen som virkelig trenger det. Ved å gi din julegave her bidrar du til å hjelpe barna og mødrene på Nkosi's Haven i Johannesburg i Sør-Afrika, et hjem for mødre med HIV/Aids og barna deres.

Jeg var selv med og jobbet med prosjektet ifjor, og det var fantastisk å se hvor mange som var villige til å bidra og hvor godt hjelpen ble mottatt.

Ta en titt innom ViErLike.no - og bli med og støtt en god sak du også! :)


Would you like to give a spesial and meaningful christmaspresent this year?

Check out the site ViErLike (We are the same) which was started in Tromsø in Norway before christmas last year. Here you can give your christmaspresent and at the same time help women and children at Nkosi's Haven, a facility in Johannesburg in South-Africa for children and mothers affected by HIV/Aids.

I worked with the project myself when it started up last year, so if anyone has any questions, feel free to ask me:)

Join in and contribute to a better future for the kids at Nkosi's Haven :)

(To get the english version of the site, scroll down to the bottom of the page)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du titter innom - legg gjerne igjen noen ord om du har lyst så jeg ser at du har vært her.