tirsdag 19. august 2014

Scrappelyst - My Sunshine

Scrappelyst har en utfordring gående nå i august og temaet er SOL. Hva man legger i sol bestemmer man selv - man kan for eksempel la seg inspirere av temaet, formen eller fargen.


Jeg hadde lyst å scrappe meg og kjæresten fra i sommer, og fant dette koselige bildet fra da vi var i bryllup i Sverige i juli. Bildet er egentlig en snap, men jeg måtte ta vare på det for jeg syns vi var så søte og det var så fint lys.

Min tolkning av soltemaet kommer til uttrykk både i bildet av oss i solstrålene, en god dose gult på LOen og soltema i tekst. Jeg koste meg skikkelig med denne LOen og tenker stadig at jeg må få scrappet mer LOer :)

All papirpynten har jeg klippet til av mønsterpapir. Papirsugerørene er fra Kremmerhuset, den store blomsten er en gammel Prima blomst og de små plastblomstene er også fra Prima. "Happy"-teksten er en die fra Simon says stamp! og det lille hjertet er en die fra Marianne Design. Den samme dien er brukt til å lage hjertehullet i vimpelen oppe til venstre.

Utfordringen har frist 31. august kl 20.00 og reglene for deltakelse finner du her.

Takk for at du titter innom og ha en strålende uke!

Brettekort med tutorial

En liten tutorial fra meg idag. Et morsomt lite brettekort med flere variansjonsmuligheter. Ta gjerne en titt i Ett trykk 03/14 for å se de andre i designteamet sine kort etter samme mal.


Ugla fant jeg på denne siden med ispirasjon for tatoveringer. Skrevet ut på Bazzill.

Slik lager du kortet:


Kutt til en karton 4 1/3 x 11". Preg langs langsiden på 4 1/4 og 8 1/2".


Brett i pregelinjene slik.


Lag et motiv eller en tekst, for eksempel i en sirkel, som her, eller du kan bruke en annen form.


Finn en die som er akkurat litt større enn motivet.


Fest en die midt på den pregede linjen (mot det minste feltet). Jeg har valgt å plassere den sentrert midt på kortet, men man kan ogs lage hullet mot en av sidene.


Stans ut.


Lukk den nederste delen av kortet og fest på mønsterpapirpanel og motiv. (Dekorer innsiden)


Kortet ferdig med dekor på forsiden.

Håper dere får lyst til å prøve å lage dette morsomme kortet. Lykke til!

søndag 17. august 2014

God søndag!

Sommeren har bare flydd avgårde, syns jeg. Har hatt fine feriedager med kjæreste og familie og vært både i Italia, Stockholm og i Finnmark - blant annet. Litt scrapping har det også blitt :) men kortet jeg skal vise dere idag er laget for en stund siden og var på trykk i Ett trykk i junibladet.


Ha en riktig god søndag alle sammen!

tirsdag 5. august 2014

Bølgeskvulp og sand mellom tærne med G45 for Kreativ Scrapping

I dag vil jeg gjerne vise dere noen tags jeg har laget for KREATIV SCRAPPING med Graphic45.


Papirene fra Graphic45 er så inspirerende og morsomme å jobbe med fordi de har masse små detaljer man kan klippe ut og bruke til pynt, og arkene er så flotte sammen. 

GRAPHIC 45 - BY THE SEA


Jeg har brukt noen ferdige tags jeg hadde liggende, men du kan også lage dine egne. Jeg har også brukt litt brun og hvit bølgepapp. 


Alle papirene og motivene er fra 8x8 blokka i By the Sea serien


Nøkkelen er en resinfigur fra Prima og stjerna er fra Melissa Frances. Resin hos Kreativ Scrapping kan dere finne her. Ankercharm finner du her


Sjøstjerna er laget i Delight papirleire i en Mould-n-pour form. Til å lage avtrykket i formen er det brukt en resinfigur fra Melissa Frances.

Er ikke disse papirene herlige?! :D

Kreative klemmer fra Camilla 

fredag 1. august 2014

Bryllupskort for Kreativ Scrapping #8 BRYLLUP

Det har blitt august og selv om sommeren er på hell har vi fortsatt fine, varme dager foran oss og mange har sikkert fortsatt ferie å glede seg til. August betyr for mange også bryllup, og vi i KREATIV SCRAPPING har denne måneden masse ekstra bryllupsinspirajson å dele med dere.

Utfordringen vår til dere denne måneden er å lage noe med bryllupstema - kort, gaver, LOer - hva som helst bare det har med bryllup å gjøre.

# 8 BRYLLUP 

Vårt fine designteam har som vanlig laget sine bidrag som vi håper kan inspirere dere. Mitt bidrag ser dere her:


Jeg har brukt perlestrå, stempel og mønsterpapir fra Kort & Godt, blomster fra Storyteller, hvitt musselinbånd fra dinfantasi og den utrolig lekre Floral Frame die fra Wild Rose Studio.

Det venter som vanlig premie på en heldig vinner.

Premien denne gangen er et gavekort på 100 kr i nettbutikken.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg7ZVB2SA6BNkX0qKUr7MJ84Xy-mY7q4TDZRKqgnO04vlxowaT2GrukyXP8LmEbpPvLQq2laIjlqHpFkKHNauISLZHLh5UeoCYcmjw-7IBbfJZxWRtTKaLxYT5LipLScfqzuN2CmgrSR18/s1600/kreativ+srapping+-+nettbutikk-+logo.JPG 

Utfordringen vil gå frem til 28.08. kl 21.00.Vinneren publiseres morgenen etter.

Drøm dere bort i vakre bryllupskreajsoner!