onsdag 20. november 2013

Snart advent...

Jeg elsker jul - og advent - og synes det er så koselig med adventskalendere. Jeg lager faktisk til både den ene og den andre - noen som mange små pakker, og etterhvert også noen hjemmelagde scrappekalendere:) 
I høst har jeg laget to adventskalendere til Ett Trykk og denne er den første jeg skal vise dere. Ideen er ganske enkel, en kurv med små konvolutter til gavene, og trinn-for-trinn på hvordan man lager den finner dere i oktoberbladet.


Klemmer fra Camilla som gleder seg til jul!

mandag 11. november 2013

Herrekort med pynt du kan lage selv

Mange synes det er vanskelig å lage herre/guttekort - og det kan være en utfordring i forhold til pyntingen - hva med å lage enkle pynteelementer selv?

Dette kortet lagde jeg til Ett Trykk i forbindelse med en tutorial på hvordan man kan lage pyntesnurrer som for eksempel er fine på herre- og guttekort:)


Tutorial på pyntesnurren finner du i Ett Trykk august 2013. Bakgrunnen er laget med sjablong og hvit gesso.

søndag 10. november 2013

Farsdag - HURRA!

I dag er det farsdag og dagen for å feire alle de fine pappaene der ute! Jeg synes det er koselig å sende en liten hilsen på denne dagen og har for Ett Trykk laget et vinterlig kort til pappaen min :) 


Pappa er en ivrig jeger og veldig glad i tur, skog og mark. Jeg hadde derfor lyst å bruke dette nydelige stempelet fra Kort & Godt.

Vi laget alltid hjemmelagde kort til mamma og pappa til mors- og farsdagen da jeg var liten. Det var stort sett tegning det gikk i den gangen, men jeg husker fortsatt de koselige stundene der vi søsknene ofte satt rundt kjøkkenbordet og lagde kortene sammen. Det viktigste er ikke en dyr gave, men tanken bak og det at man har tatt seg tid til å lage et personlig kort selv - det syns jeg er koselig :)

Da gjenstår det bare å ønske alle pappaer der ute en herlig dag
- og god søndag til dere alle!

lørdag 9. november 2013

Farsdagskort

Tid for flere herrekort! I morgen er det farsdag og kortet jeg skal vise dere i dag er et enkelt farsdagskort jeg laget til Ett Trykk, i fjor faktisk:) 


Klemmer fra Camilla


fredag 8. november 2013

Herrekort - 60 år

Det nærmer seg farsdag og jeg tenkte det passet fint med noen herrekort på bloggen:) Dette er et kort jeg laget til Ett Trykk 02/12, som var et bestillingskort til en 60-års jubilant.



God fredag alle sammen!

søndag 3. november 2013

Brettekort med Graphic45

Vi er kommet til november og jeg viser idag på bloggen til Kreativ Scrapping mitt siste Graphic45-prosjekt.
 

Vi i designteamet fikk tidligere i år velge hver våre måneder med de lekre arkene i Graphic45-serien Place in Time.

Jeg synes det er så moro å se alle de ulike prosjektene med disse arkene! Papirene er bare utrolig lekre. Jeg håper dere også blir inspirerte:)
 

Jeg har laget et brettekort som lukkes med magnet bak pyntepanelet foran. På forsiden har jeg blant annet brukt swirl die fra Marianne design, pyntesnurr fra Kort & Godt, seambinding og blomster fra Wild Orchid Crafts.


Øvekanten på tagen inni kortet er stanset ut med die fra Marianne Design og til borden er det brukt Martha Stewart sin Eyelet Lace puncher. Pynt og motiver ellers er klippet ut fra arkene.


Teksten inni er fra Kort & Godt.


Detalj av tag.


Bakside av tag. Syns det er så herlig med disse arkene at man bare i arkene selv har masse lekker pynt til prosjektene.
Ha en herlig kreativ dag alle sammen!
Klemmer fra Camilla

fredag 1. november 2013

Nytt kort og ny utfordring hos Kreativ Scrapping

Kreativ Scrapping har idag en ny månedsutfordring på bloggen, og oppgaven denne gangen er:

JUL + BLÅ


Vi i teamet er denne gangen sponset av Kort & Godt og har kost oss med herlige produkter fra dem. Premien denne gangen er flotte stempler fra Kort & Godt! 


Innsiden av kortet. Ideen til "tryllekortet" har jeg funnet hos Marianne Skjelstad.

Her kan du se de andre DT-medlemmenes herlige inspirasjonsbidrag og delta i utfordringen.
Vinterlige klemmer fra Camilla