fredag 30. august 2013

Brettekort med Maja Design


Tidligere i uka hadde jeg nybegynnerkurs i kortlaging på Bokhuset Libris. Vi laget dette brettekortet inspirert av et av Elizabeths kort i siste Ett trykk. Kortet er egentlig veldig enkelt, men gjør seg flott med sin litt fikse bretting:)


Alt av materialer jeg har brukt fins i på Bokhuset Libris på Jekta Storsenter - for de av dere som bor i Tromsøområdet :)

Riktig god helg alle sammen!

torsdag 29. august 2013

Kort med tag og rosett til gutt

I dag hadde jeg lyst å vise dere et kort jeg laget til juninummeret av Ett trykk - et guttekort med ark fra Pions herlige serie Play Time. 


Kortet er brettet som en lomme og jeg har laget en tag man kan dra ut. Som pynt har jeg blant annet brukt deler av mønsterarkene, den supersøte metallcharmbilen og litt sløyfer.


Rosetten lager du slik:
Bruk en strimmel mønsterark hvor du stanser ut en pyntebord langs den ene langsiden. Bredden på strimmelen vil tilsvare størrelsen på rosetten fra midten og ut til sidene. Preg brettelinjer bortover hele langsiden på strimmelen og brett trekkspill. Form rosetten rund ved å lime endene på kortsidene sammen og trykke rosetten mot bordet. Lim den sammen på undersiden med en sirkel papir med godt med lim på. Hold til det tørker:)

Fin torsdagskveld til dere alle!

torsdag 15. august 2013

Inspirert tag med Distress


 Siste nummer av Ett Trykk har nå vært ute i butikkene et par uker, og mange av dere har forhåpentligvis kost dere med bladet en stund allerede.
Vi i Ett trykk vil gjerne være en inspirasjonskilde for våre lesere og er nyskjerrige på hva dere lager alle sammen. Med vår faste spalte "Inspirert!" i bloggen vår får vi et lite innblikk i hva dere finner inspirerende og spennende i bladet. Dette syns vi er veldig moro.
Besøk Ett trykk bloggen og legg en direktelink her til det dere har laget, inspirert av det nyeste bladet. 
Vi gleder oss til å se hva dere finner på og hva dere har blitt inspirert av!
Selv er jeg en "litt av hvert scrapper" som liker alt fra søte kort med blonder og blomster til røffe tags :) Jeg ble så inspirert av Anne Kristines tag-kort og de lekre vanndråpene i Distressen i det siste bladet - dét måtte jeg prøve!
Resultatet ble en litt vinterlig tag - passende for sesongen vi nå snart går inn i :)

God scrapping!

Klem Camilla

søndag 4. august 2013

Kreativ Scrapping - ny utfordring: Bursdag!

pion fran tage kreativ scrapping

 Kreativ Scrapping har en ny utfordring på bloggen og vi har som vanlig fått en flott DT pakke fra som passer til temaet for denne månedens utfordring...
BURSDAG MED BINGO!
Dere skal altså lage et bursdagsprosjekt hvor dere skal bruke en av radene i bingobrettet vårt.
Det er opp til deg om du velger vannrett, loddrett eller på skrå.

Premiene er som vanlig fantastiske og vi har også denne måneden tre flotte premier - en til vannrett en til loddrett og en til dere som velger den skrå raden.

Vannrett premie:


Loddrett premie: 


Skrå premie:


Vi i designteamet har laget hvert vårt prosjekt som inspirasjon til dere. Noen fikk utfordre seg på guttekort og fikk blomster fra WOC i bruntoner og herlige Bo Bunny ark og bling fra en av de nyeste kolleksjonene, Trail Mix collection.
Jentebursdagsprosjektene fikk Pion ark fra Vintage Garden serien og matchende blomster.

Jeg valgte loddrett med perler, bånd og embossing.

Jeg har, i tillegg til pakken jeg fikk, brukt pom-pom bånd fra Melissa Frances, blomst fra Wild Orchid Crafts, Stampendous Fran tage embossing enamel Shabby Blue og stempeltekst fra Norsk Stempelblad. 
For å se de andre DT-kortene og delta i utfordringen, ta en titt på Kreativ Scrapping bloggen.
Lykke til!

torsdag 1. august 2013

Ny Trykkpressautfordring - kreativt med washi!

Sommer og late dager - kanskje litt scrappepause hos mange? Nå nærmer det seg høst og skolestart, og på Ett Trykk bloggen er vi klare for ny utfordring i Trykkpressa :)

Jeg har tatt fram washitapen og pyntet opp litt stæsj til skolestart. Washitape er kjempeanvennelig og morsomt, og vi ønsker denne måneden å se masse
kreativ bruk av washitape!

Bidragene kan være både kort, esker, LOer eller andre prosjekter - bare dere har brukt washitape:)
Finn fram washien og tape i vei!

Hopp over til Ett Trykk bloggen for å lese mer om de flotte premiene og reglene for innsending:)

Ta 3 betal for 2!
Bokhuset Libris på Jekta Storsenter i Tromsø har vi i hele august ta 3 betal for 2 på alt av washitape! Masse flotte design :D Velkommen innom!