fredag 25. mai 2012



Tilbragte Scraporama-helga i vår sammen med resten av designteamet i Ett Trykk. Masse moro på standen med nye stempelplater og god respons:) Vi hadde flere demoer og make & takes i løpet av de to dagene. Her er en tag jeg laget til min demo med de nye stempeltekstene - som passer perfekt til Spellbinders diesene vi så gjerne bruker.

torsdag 24. mai 2012

Double Slider Card




Et double slider card jeg laget for en stund siden til et kurs jeg hadde på Bokhuset Libris. Tutorial på denne typen kort kan du se for eksempel her.

Gutte-LO


Igår hadde jeg kurs på Bokhuset Libris, og i den forbindelse hadde jeg laget denne LOen. Egentlig skulle jeg bruke den som bidrag til forrige ukes Skissedilla, meeeen treg som jeg var rakk jeg ikke gjøre den ferdig til fristen....

Bildet er av samboeren min og  ble tatt i påsken da gutta lekte seg i dyp snø... Ser man godt etter er det en utrolig glad gutt inni hjelmen er, hehe :) Jeg syns bildet var så morsomt og har tatt utgangspunkt i fargene på bildet da jeg valgte pynt.

Har fått litt smaken på Washi tape - og den stjernemønstrete tapen fra Global Hobby passet helt perfekt her. Vimplene er også laget med Washi tape.

Stempelet er et av de nye AJ-stemplene fra Norsk Stempelblad AS - masse kule, fine og morsomme tekster!

fredag 18. mai 2012

Tag med Glimmer Mist


Koste meg skikkelig med denne tagen. Elsker bambien fra Sassa fras og tror det nye old letter stemplet mitt fra Inkido kommer til å bli en ny favoritt:) Bakgrunnen er sprayet med Glimmer Mist Coffee Shop og svertet med blekk i tillegg.


mandag 14. mai 2012

søndag 13. mai 2012

Nye stempler fra Norsk Stempelblad

På Scraporamamessa i april lanserte Norsk Stempelblad flere nye stempelserier. 

Åshild har designet til sammen fem plater med art journal motiver og tekster. Disse er kjempekule både til art journal, kortlaging og scrapping av LOer.

I tillegg har det blant annet kommet flotte små sirkeltekster og drodlerammer fra HanneShånd og anvendelige og flotte tekster som passer perfekt i de vanligste Spellbinderdiesene:)

Her et kort med spellbinderstekststempel:


lørdag 12. mai 2012

Kort med pyntet innside

Mitt tredje kort med pyntet innside til aprilutgaven til Ett trykk :)



fredag 11. mai 2012

Pynting av innside

Dere som følger meg vet jeg liker symetriske kort:) Jeg syns dette motivet var så fint, og hadde lyst å bruke litt friske mønsterark. Ble veldig fornøyd med dette kortet - i all sin enkelhet. 
Kortet var ett av tre kort jeg laget til artikkelen om pynting av innsiden på kort til Ett trykks aprilutgave.



Konfirmasjonskort med pengelomme

I Ett trykks aprilutgave jobbet vi med å pynte innsiden på kortene våre. Mange er superflinke til å pynte alle sidene på kortene sine, og det blir jo kjempeflott:) Men jeg må innrømme at jeg sjelden gjør det selv, hehe. Det blir jo stilig da - her er mitt første, av tre, kort med pyntet innside. De neste kommer etterhvert;)



torsdag 10. mai 2012

Rundt konfirmasjonskort

Dette kortet laget jeg til kortskissa til aprilutgaven av Ett trykk. Syns disse runde kortene er så flotte og det var moro å lage:) Måtte gå til anskaffelse av flere grand dies etter dette, hehe. Hadde ingen da jeg skulle lage dette, så kortet er tegnet opp og klippet ut for hånd;)


Litt krøllete duk i bakgrunnen, desverre... Dere får bære over med meg, den skal få en omgang med strykehjernet;)

tirsdag 1. mai 2012

Scraporama april 2012

Forrige helg tilbragte jeg på Lillestrøm sammen med super-jentene i Ett trykk - med messe, scrapping, shopping og masse kos :) 

Her kommer noen bilder fra den koselige standen vår.


Min første make & take på messa:
 Rund boks med et av de nye stemplene til Norsk Stempelblad



Romerikes blad var innom og pratet litt med oss, og jammen kom ikke mitt (svært) blide åsyn i nettutgaven av avisa, gitt! Her kan du lese artikkelen.


Traff også Maria igjen - selv om hun ikke lenger er med i Ett trykks kreative team. Hun holdt nemlig demo for Scrappiness:


Superkos å se dere igjen, jenter!