mandag 30. januar 2012

Endelig....


Fikk heligvis endelig tid til å lage en LO jeg har planlagt lenge å få laget. Min venninne hadde ønsket seg et bilde av ungene som hun kunne ha på veggen - den ene av dem er min guddatter:) LOen ble limt på ferdigoppspent lerret så det kunne henges på veggen. Synes resultatet ble riktig fint og mottaker ble veldig glad:)

lørdag 28. januar 2012

torsdag 26. januar 2012

En liten gavelapp med pus


Et av mine favorittstempler havnet på en av julegavelappene i år også:)

søndag 22. januar 2012

Swinging Z-fold Card


Et litt morsomt julekort laget til Ett trykk i desember. Tutorial på denne typen kort - Swinging Z-fold Card kan du finne for eksempel her. Ble veldig fornøyd med dette kortet og mamma fikk med en av gavene til jul:)

fredag 20. januar 2012

Vintage jul

 
Satser på å få ut julekortene i løpet av januar hihi:) Her litt vintage jul - også dette laget til Ett trykks desebernummer.

onsdag 18. januar 2012

Enda en julemerkelapp!


Her kommer de som perler på en snor:) Nok en julemerkelapp laget til Ett trykk i desember. Ganske enkel denne, litt fin med tagen som dras opp av mappa:)

mandag 16. januar 2012

Julegavelapp


En ny julegavelapp laget til Ett trykks desembernummer:) Stempelet er egentlig en liten Amor:) Men jeg pleier å bruke den til jul, for jeg synes den passer fint som engel også.

Scrapp med hjertet utfordring #1

Mens vi venter på Scrapp med hjertet har vi laget noen utfordringer til dere. I den første utfordringen ønsker vi at dere lager et kort som ikke er kvadratisk, det skal være vintage og du skal bruke tekstil (bånd, blonde, tyll, osteklut).

Hvis dere vil kan dere levere flere bidrag. Man er ikke nødt å være påmeldt treffet for å delta i denne utfordringen.

Send bilde av bidraget på mail til scrappmedhjertet@hotmail.com innen fredag 3.februar. Husk å skrive navnet deres i mailen. Vinneren trekkes dagen etter. Vi publiserer bidragene deres her på bloggen etterhvert som dere sender inn.
Premien er en overraskelse!

Vi her i Scrapp med hjertet har laget hvert vårt inspirasjonsbidrag og håper mange har lyst å bli med på utfordringen!


Camilla


lørdag 14. januar 2012

Litt jul igjen - gavelapper!



Mer jeg har laget til Ett trykk:) I desemberutgaven laget vi julegavemerkelapper. Jeg er glad i å lage pakkelapper, syns det er koselig å lage små kort, og så er det så moro å pakke inn med hjemmelagde merkelapper og matchende papir og bånd.

torsdag 12. januar 2012

Guttekort



Er visst langt mellom guttekortene her, gitt, men noen er det da:)

tirsdag 10. januar 2012

Veggkalender


Den andre kalenderen jeg laget til desemberutgaven av Ett trykk:)

søndag 8. januar 2012

Nytt år - ny kalender!


Til desembernummeret av Ett trykk laget vi kalendere i ulike former. Min ene kalender er en bordkalender laget etter staffelikort-prinsippet:) Kalenderne er skrevet ut på pc, spiralen er laget med Bind-it-All, stempelmotiv fra A Day for Daisies er fargelagt med PrismaColors.

fredag 6. januar 2012

Juleboks


Denne kortboksen lagde jeg til et kurs jeg skulle ha før jul på Bokhuset Libris. Skikkelig dårlige bilder i vintermørket... Men det blir det straks forhåpentligvis en råd med siden jeg har fått lystelt og dagslyslampe til jul! :)

Mal til boksen er hentet hos Randi som har laget en kjempefin tutorial du kan finne her.

Målene er justert noe og lokket på esken inni er endret til å åpne seg oppover istedet for til siden.

onsdag 4. januar 2012

Snøkrystaller i lange baner!




Lenge siden siste innlegg. Det har vært travelt før jul og jeg har vært hjemme på juleferie og bare vært skikkelig julete med familie, mat, gaver og julekos på tv:)

Batteriene er nå ladet for det nye året og visst er det mye å se fram til i 2012! Fortsatt litt jul i bloggen hos meg:) Håper dere overlever og ikke har fått overdose og blir dårlige bare av tanken.

Dette kortet lagde jeg på Ski-treffet i høst faktisk. Blidmålarna nissejenta med lykt syns jeg bare er så søt - takk til Wenche for lån av Prismacolors (og stempelet?) og takk til Marianne for lån av de superfine snøkrystallpunchene (Martha Stewart - de står høyt på ønskelista....)!