mandag 31. oktober 2011

Maaaaaasse nye stempler hos oss på Bokhuset Libris Jekta Øst

Nå har vi fått inn masse nytt på Bokhuset Libris på Jekta Øst :) Spesielt stempler har vi fått inn veldig mye av, både julestempler og helårs. Masse fine tekststempler fra North Star Stamps og Kort & Godt - mye fint til julekortene - lekre stempler fra Inkido, kjempesøte motiver fra Wild Rose Studio og den nye serien fra Marianne Design - Don & Daisy. Trenger du litt ny inspiasjon eller noen nytt til årets julekort? Kom gjerne innom og ta en titt:)

90-års kort

Et kort jeg laget til Ett trykk som et kjappiskort til augustutgaven. Fikk like etter en bestilling på et 90-årskort og gjorde noen små endringer på kjappiskortet i den anledning.

lørdag 29. oktober 2011

Pusekatter

Jeg elsker katter:) Dette kortet fikk en dyreglad venninne til bursdagen - et av kjappiskortene mine til Ett trykk august 2011.

torsdag 27. oktober 2011

Te-dispenser



Mer fra Ett trykks augustnummer. Utgangspunktet for te-dispenseren er en mal på en After Eight-dispenser: http://scrapparazzisblogg.blogspot.com/search?q=after+eight. Jeg har fulgt Mariannes mål som hun har laget for å tilpasse dispenseren til te-poser: http://mariannespapir.blogspot.com/2011/03/tutorials-and-links.html

tirsdag 25. oktober 2011

Bleiekake

Bleiekake jeg laget til en venninne som fikk baby i sommer og som var med i Ett trykks augustnummer. Takk til Astrid for litt ekstra innspurtshjelp;)

søndag 23. oktober 2011

My Tower


Min tolkning av augustnummerets kortskisse i Ett trykk. Fargelagt med ProMarkere og Touch Markere. Motivet er fra A Day for Daisies - My Tower.

fredag 7. oktober 2011

Jeg elsker ugler!



Det er så mye flott uglestæsj for tiden, både scrappesaker smykker og alt mulig! Dette kortet laget jeg sammen med de superdupre jentene i Ett trykk gjengen da vi møttes i forbindelse med StempelScrapmessa. Falt helt for uglene som jeg har klippet ut av mønsterarket. Tvinnet tråd fikk jeg hos snille Kristine:) Digger også de kule buttonsene fra Norsk Stempelblad, som fikk fart på fargebruken min hihi. Stempel også fra Norsk Stempelblad.

Dette kortet deltar jeg med i følgende utfordringer:

Pollycraft Monday Challenge - #113 Scetch
Craft Your Passion Challenge - #78 Anything goes
Papertake Weekly - Anything goes (Happy birthday!)
Totally Paper Crafts - #86 Autumn

mandag 3. oktober 2011

Eske med kort


Denne esken laget jeg til Ett trykks augustnummer. Esken inneholder 4 kort i samme stil og er tenkt som en gave - kanskje mest til noen som ikke lager kort selv:) Håndtak på lokket som gjør det lett å ta av og pynter opp litt ekstra. Malen på esken står i augustnummeret av Ett trykk.