fredag 30. september 2011

Clean and simple med kule buttons fra Norsk stempelblad

Vel hjemme i Tromsø (for noen dager siden riktignok...) etter ei flott helg på StempelScrap messa med Ett trykk. Kjempemoro å stå på stand, treffe både kjente og nye trivelige scrappere, shoppe (hehe) og ha make & takes. Tusen takk jenter i det kreative teamet og alle dere som var innom oss og gjorde dette til ei herlig helg:)
Jeg hadde selv to make & takes i løpet av helga, og bilder av det kommer snart. Men i dag vil jeg vise fram et par kort jeg laget med de andre Ett trykk damene den ene kvelden.


Norsk stempelblad laget før messa noen kjempekule buttons inspirert av de siste stempelplatene, og disse koste vi oss med messehelga. Her er det første kortet mitt, masse farger og ganske clean and simple - kanskje litt uvanlig her hos meg, men likte kjempegodt å boltre meg i fargerike ark for å matche de spreke buttonsene! :) Stempel fra Norsk stempelblad.


Deltar med dette kortet på Allsorts Challenge Blog #122 Keep it simple

torsdag 22. september 2011

Sniktitt ;)

Det nærmer seg StempelScrap og jeg skal stå på stand sammen med de flotte damene i Ett trykk :) Gleder meg til messe, make & takes, shopping, inspirasjon og til å treffe masse kreative scrappere!


Vi kommer til å ha gratis make & takes hele dagen både lørdag og søndag, og her er en liten sniktitt på mine. Håper å se mange av dere på messa i helga :)

søndag 18. september 2011

Leserutfordring Ett Trykk - Minst 4 godt synlige mønsterark

Det nærmer seg fristen for leserutfordringen til desembernummeret av Ett trykk folkens:) 
Utfordringen denne gangen er minst fire godt synlige mønsterark - ingen lett oppgave kanskje, men hiv dere med!
Her er mine to forslag:



Frist for å sende inn bidraget ditt er 1. oktober. Du kan sede det pr. mail:


stempel"at"stempelblad.no


eller til følgende adresse:



Åshild Ruud, Løsvingen 24, 7712 Steinkjer

torsdag 1. september 2011

Side step dresser card - Ett trykk august


Nå er det skikkelig lenge siden jeg har lagt ut noe på bloggen (dårlig samvittighet...) Har vært litt mye forskjellig både med jobb og ferieplaner, og nå er vi klare for to uker i Italia og reiser på lørdag! :)

Så da måtte jeg se å få lagt ut noe før jeg drar, og valget falt på kortet vi i Ett trykk sitt kreative team fikk utdelt samme mal på og skulle lage hver vår utgave. Kjempemorsom oppgave og vi koste oss med disse Side-step-dresser-cards, som de så fint kalles. Malen kan dere finne i siste nummer av Ett trykk (august).

Lampa er laget ved hjelp av diverse dies. Klokka er fra Minne-Hjørnet og bøkene har jeg laget av papir. Kattene er en sticker fra Melissa Frances.