onsdag 25. mai 2011

Brettekort fra kurs


I kveld har jeg hatt kurs på Bokhuset Libris igjen, og her er brettekortet vi lagde. Bretteteknikken har jeg funnet hos Marianne og er opprinnelig inspriert av en serviettbretteteknikk. Papirene er fra Inkido og Karen Marie Klip, stempel fra North Star Stamps og dies fra Nellie Snellen.

tirsdag 24. mai 2011

Jenter på lilla

Ny LO som jeg hadde kurs på i kveld på Bokhuset Libris i Tromsø. Har lenge tenkt å scrappe dette bildet for syns det er så koselig.

søndag 15. mai 2011

Siste bestillingskjolekort

Ja da, har vært mange kjoler her i det siste;) Men her er (så vidt jeg vet) siste for denne gang. Det nydelige svalestempelet fra Inkido er designet av Kristine og er en av mine favoritter for tiden. Så nydelig og veldig anvennelig:) Mønsterark fra Riddersholm Design og nøkkelhull fra Melissa Frances.

mandag 9. mai 2011

Vintageboks fra kurs





For et par uker siden hadde jeg kurs på Bokhuset Libris her i Tromsø og vi laget denne runde vintageboksen. Hadde en kjempetrivelig kveld med hyggelige kursdamer:)

lørdag 7. mai 2011

Kjoler i lange baner...


Har endel bestillinger på konfirmasjonskort og fant ut at når jeg alt var i gang med kjolekortene var det bare å kjøre på:) Her en variant i rødt. Link til Mariannes mal ligger under "Tips og sånn" lenger ned på sia.

søndag 1. mai 2011

Dresskort med Maja Design



To dresskort til konfirmant - bestilling fra en kjempehyggelig dame som handler i butikken hos oss:) Vesten på begge kortene er ark fra Maja Design. Tutorial på dresskortet finner du hos Maya eller lenger ned på siden her under "Tips og sånn".