mandag 25. april 2011

Sniktitt på vintagekurs


En liten sniktitt (tatt med mobilkamera...) på onsdagens kurs på bokhuset Libris - Rund gaveboks i vintagestil :)

mandag 18. april 2011

Vintagekort med nye tekststempler


Vintage gratulasjonskort til en god venninne som har bursdag nå i påsken.

Har brukt et av de nye tekststemplene fra Norsk Stempelblad - kule og anvennelige stempler som kan brukes til det meste:) Mønsterark fra Maja Design <3 og motivet tror jeg er fra North Star Stamps.

onsdag 13. april 2011

Mer kjolekort:)




Dette kjolekortet skal også til min venninne som har bestilt konfirmasjonskort hos meg. Morsomt å lage disse og koste meg på søndag med Renate og Sigrid på scrapping hos meg:) Mønsterarket mener jeg er fra 3ndy papir. Penge"lommen" inni er laget med Spellbinders fancytags, swirlen er laget med en Marianne Design dies.

Malen til kjolekortet har jeg funnet hos Marianne, takk for masse inspirasjon, Marianne:)

tirsdag 12. april 2011

Kjolekort til konfirmanter:)




Synes disse kjolekortene er så mosomme å lage, takk til Marianne som har lagt ut så mange fine og med mal og greier:) Malen kan du finne hos Marianne her.

Har endel bestillinger på konfirmasjonskort og min venninne Trine ville ha to kjolekort. Dette brune og lilla med Maja Design mønsterark skal hun få. Disse papirene er jo så fine så man kan nesten ikke pynte oppå hihi. Syns det var fint at papiret fikk komme til sin rett. Klaff inni for å legge penger under som er laget med Spellbinders dies fancy tags. Stempel fra Ladybug and Friends.

mandag 11. april 2011

Par i hjerter: Skissedilla # 107

Denne LOen begynte jeg på for flere uker siden da jeg var på Scraporama, men har ikke fått gjort den helt ferdig. Da jeg sjekket ut ukas Skissedillaskisse så tenkte jeg nå skulle jeg få gjort ferdig denne LOen! :) Syns det var så fint med alt det røde i bildet, så har matchet pynt og stæsj til det. Hadde gjort seg med en liten dæsj brun glimmermist i bakgrunnen ser jeg nå da men... :) Skissa kan du se her.

søndag 3. april 2011

Ny bok-eske





Da var jeg tilbake etter noen hektiske uker med lite blogging, men fortsatt mye scrappeaktivitet;)
I tillegg til å ha blitt medlem i det nye Kreative teamet til Ett trykk (fortsatt litt i skyene og tror dette blir utrolig moro!) har jeg og Astrid arrangert treff - Scrapp med hjertet - som vi er veldig glade ble en stor suksess og vi tror alle koste seg og hadde en flott helg. Vi gjentar med all sannsynlighet mars neste år;)

Men selv om jeg ikke har blogget så har jeg da altså scrappet. Denne bok-boksen hadde jeg kurs på på Scrapp med hjertet, og selv om det ble litt klabb og babb og vi brukte litt ekstra tid, så tror jeg alle ble fornøyde og resultatene ble kjempefine:)

Til malen har jeg brukt tutorialen til Wenche, takk for superduper tutorial Wenche:)

Synes disse bok-eskene er så lekre, og siden jeg jobber i bokhandel og elsker bøker så er det ekstra moro å lage disse.

Mønsterarkene er fra Maja Design. Jeg eeeelsker disse arkene og har kjøpt en hel stabel, så det blir nok mer å se til disse framover;)