lørdag 26. februar 2011

Skissedilla #100

Hos Skissedilla ferier de skisse nr. 100 og man kan velge fritt blant alle de 100 skissene! I ekte feiringsånd er det også denne gangen flere flotte premier:)

Da det er fryktelig lege siden jeg har scrappet LOer, fikk jeg lyst å komme igang igjen og har kost meg skikkelig! Nå skal det bli flere LOer på meg framover:) Her er skissen jeg valgte:



Bildet av min skjønne nevø fikk jeg i posten igår og det måtte bare scrappes.



mandag 21. februar 2011

A Spoon Full of Sugar #139 Anything but a card





Moro med utfordringer:) Disse søte skoene med tilhørende dåpskort har jeg laget for en venninne på bestilling. Mal på skoene kan du finne f.eks. her. Med skoene deltar jeg på ukens utfordring hos A Spoon Full of Sugar som denne gangen er "Anything but a card".

fredag 11. februar 2011

Cute Card Thursday #151 Hearts & Flowers






Ukens utfordring hos Cute Card Thursday er i riktig valentines- og morsdagsånd - hjerter og blomster. Jeg har laget en av disse bok-eske kortene som min søster har fått i bursdagspresang. Koste meg skikkelig med denne bokeska og det kommer garantert til å bli fler:) De nydelige arkene er fra Maja Design, stemplet med fuglen er fra Inkido og tekststemplet er fra North star stamps. Wenches tutorial på hvordan man lager slike bøker finner du her.

mandag 7. februar 2011

Scrapp med hjertet utfordring


Det nærmer seg Scrapp med hjertet treffet - jippi! - og mens vi venter har vi laget en aldri så liten utfordring:)

Siden det er morsdag på søndag ønsker vi å se morsdagskort. Det er ingen andre kriterier, så løp til scrappebordet og vær med på utfordringen!

Vi kommer til å trekke en tilfeldig vinner og du trenger ikke å være påmeldt treffet for å delta på utfordringen. Premien til den første utfordringen er en overraskelse, men vi kan røpe at den inneholder en Martha Stewart punch, et nydelig stempel og papirblomster!

Send bilde av bidraget deres til scrappmedhjertet@hotmail.com.
Frist: mandag 21. februar kl. 24.00. Vi trekker en vinner dagen etter.

Hvis dere har blogg kan dere legge ved adressen så kan vi linke bidraget til bloggen deres. Vi legger ut bildene av alle bidragene på Scrapp med hjertet bloggen etterhvert som de kommer inn.

Vi i Scrapp med hjertet har laget våre egne morsdagskort til inspirasjon. Slik ble altså mitt kort:


Innsiden


Det nydelige stempelet fra Crafts and me er fargelagt med Touch Markere og Promarkere (og litt blyant og terpentin he he). Stempelet med fuglen er fra Inkido.

Da håper vi at mange har lyst å være med på utfordringen vår i ventetiden fram mot Scrapp med hjertet.

Sketch Saturday # 141

Måtte bare prøve meg på disse flotte staffeli post-itene til Marianne, synes de er så flotte og var det var morsomt å lage. På denne har jeg på forsiden brukt ukens skisse fra Sketch Saturday.





Skissen

tirsdag 1. februar 2011

Sketchy Colors # 56




Utfordringen hos Sketchy Colors denne uka er blått, brunt og hvitt. Jeg har laget et julekort faktisk, som også er med på Hjertebodens juleblogg i januar.