mandag 31. januar 2011

Hjertebodens juleblogg





Til Hjertebodens juleblogg lager man julekort gjennom hele året og er med i trekningen av premier hver måned. Man må lage 3 julekort for å være med den aktuelle måneden, og er man med alle månedene er man med i en ekstratrekning til slutt. Her er mitt første julekort. Et brettekort etter Mariannes flotte mal. Stempelet er fra Inkido og papirene fra Maja Design.

søndag 30. januar 2011

Enkel vintage


Fikk en hastebestillig på et kort til en 18års-dag til ei både sprek og romantisk jente. Da det var knapt med tid bestemte jeg meg for et Camilla-typisk romantisk-vintage kort. Her er resultatet, forholdsvis enkelt, men syns det ble ganske koselig.

tirsdag 18. januar 2011

Stor blog candy hos BA:)


BA har hatt bursdag og feirer med en stor blogcandy. Titt innom for å se alt det fine hun lager og delta i candyen:)

fredag 14. januar 2011

Gave til mamma




Mamma har flyttet litt utpå landet og kjøpt et gammelt hus. Hun har nå en flott glassveranda og jeg tenkte denne som et slags "her bor" skilt på innerdøra:) Bildene er mamma da hun var liten og pusen hennes Gullet.

torsdag 13. januar 2011

Gavemerkelapper ala Kristine





Ideen til disse gavelappene fikk jeg på bloggen til Kristine og de var kjempemorsomme å lage:)

mandag 10. januar 2011

Kurs med Maya på Scrapp med hjertet treffet!

Da kan Scrapp med hjertet med glede avsløre den store nyheten at Maya Stenshagen har takket ja til å komme til Tromsø for å holde kurs på treffet vårt!

Vi synes det er fantastisk at hun har lyst å komme den lange veien nordover for å besøke oss og gleder oss stort:) Maya er en meget dyktig scrappedame, med i designteamet til Unik Hobby, Tickled Pink Stamps og 3ndypapir.no og er blant annet er veldig flink til å fargelegge med distress ink. Det er også det hun skal holde kurs i for oss når hun kommer til Tromsø.

Kurset vil gå ut på å lære å male med distress ink og man får også til slutt lage et ferdig produkt med det fargelagte stempelmotivet. Kurset blir lagt opp slik at både nye scrappere og de som har holdt på endel vil kunne ha utbytte av å delta:)

Kurset varer i 3 timer og nærmere tidspunkt kommer senere.

Pris: 4oo kr inkl.materialer. (Maya kommer etterhvert med en liste over hvilke farger som skal brukes. De som har en eller flere av disse fargene tar de med, ellers får deltakerne farge hos Maya.)

Vi er kjempespente og glade for å ha Maya med på laget og håper mange vil være med på kurset hennes. Ta en titt i bloggen hennes og meld dere på allerede nå:)
Påmelding til scrappmedhjertet@hotmail.com
.

søndag 9. januar 2011

Førjulsforberedelser:)




Joda, jeg vet det er januar he he. Hadde noen bilder fra adventsida jeg likevel hadde lyst å dele. Jeg og min gode venninne Emma lagde før jul hjemmelagde herlige knekkebrød og pakket dem i cellofanposer og lagde juletags på. De ble kjempefine, selv om bildene ikke er de beste.

fredag 7. januar 2011

Bursdagsgutt 2 år


En venninne bestilte før jul et bursdagskort til en liten gutt som ble 2 år. Jeg måtte bare benytte sjansen til å bruke den nydelige pusen fra Motivet:) Fargelagt med touchmarkere og promarkere.

onsdag 5. januar 2011

Hjertebodens juleblogg

Hjertebodens juleblogg er en ny spennende utfordringsblogg der man gjennom hele året leverer inn julekortbidrag. Det trekkes vinnere hver måned blant deltakerne, og de som har vært med alle månedene er med i trekningen av en større premie til slutt. For å være med en måned må man sende inn 3 bidrag den måneden. Høres ikke dette kjempemorsomt ut? Jeg har i hvertfall tenkt å være med:)