tirsdag 30. november 2010

lørdag 27. november 2010

Bilder fra julemesse

Jeg har vært på julemesse idag på Hamna skole. Det var kjempetrivelig og fikk solgt bra på de få timene. Fikenmarmeladen var populær og alle forsvant - takk til Astrid for hjelp med koking av marmelade og Frid som gav oss oppskriften.


Ellers var det mye annet fint å se på messa. Jeg MÅTTE bare kjøpe to av de flotte strikkahalsene til Vibeke - en til meg selv og en i gave:) Vibeke hadde også med seg datteren sin på 10 år som medhjelper og gledesspreder, kjempetrivelig.
En annen utstiller som hadde stilige ting var Maria Nyvold som jeg kjøpte et par redesignøredobber hos. De var så fine på! Og passet perfekt til mitt nyfargede mørke hår:D Marias ting kan du se på bloggen hennes, vel verdt et besøk!


Jeg har fortsatt litt toffifee igjen og litt annet småtteri - alt er til salgs om noen skulle være interessert, den perfekte gaven til de som har alt;) Se her for utvalg og priser (eventuell porto betales av kjøper, men dette er stort sett ganske lette ting:) )

Julemesse!



Selv om jeg ikke har laget riktig så mye som planlagt så er jeg vel forholdsvis klar for julemesse på Hamna skole i morgen lørdag 27.11 kl. 12-15 :) Her en av toffifeeeskene jeg har med og et armbånd. Jeg har ellers litt kort, fikenmarmelade i kjempesøte krukker og godispyramider med twist i.

torsdag 25. november 2010

Scrapp og sjokolade:)

Har laget noen enkle små poser med sjokoladehjerter i nå i førjulstida.

tirsdag 23. november 2010



Har prøvd meg på et joy fold card (eller fold your card som jeg trodde det het ha ha) - ganske enkelt pyntet, man må jo kunne få det brettet sammen;) De supersøte kattungene fra Motivet er fargelagt med touchmarkere (og litt promarkers). Julen nærmer seg med stormskritt og til helga skal jeg være med på julemesse på Hamna skole her i Tromsø. Håper bare jeg rekker å lage alt jeg har planlagt...

mandag 22. november 2010

Små fyrstikkesker:)


Har laget noen små fyrstikkesker også. Fine smågaver og koselige å ha liggende framme i jula.

tirsdag 16. november 2010

Sukkersøtt #101 Jul/Advent





Mine nye venner Twin Touch Markerne som vi har fått inn på Bokhuset Libris:) Har fargelagt med touch markere (og litt promarkers, de lar seg veldig fint kombinere) - liker dem kjempegodt og har fått mer lyst og dreis på fargelegginga. Syns disse ble så koselige og julete og de er mitt bidrag til ukas oppgave hos Sukkersøtt - nemlig jul/advent. Takk til Toril for lån av stempel:)

mandag 15. november 2010

Dåpskort


Et dåpskort? Ikke jul? :) He he, joda, det er andre ting som foregår selv om jula nærmer seg. Dette kortet har jeg laget på bestilling til en utrolig hyggelig dame som pleier å bestille kort hos meg nå og da. Hun likte kortet så godt og bestilte like godt sju konfirmasjonskort til våren:) Takk til Toril for lån av stempel!

søndag 14. november 2010

lørdag 13. november 2010

Glass med godis



Har laget flere glass av denne typen i forbindelse med deltakelse på messe sammen med Astrid:) Her en i rødt - fylt med Troika.

fredag 12. november 2010

Juletags!



Julestemning med søte dyr:) Takk til Gerd for lån av stempel!

torsdag 11. november 2010

Blå fyrstikkeske


Det har blitt endel fyrstikkesker, kjempemorsomt å lage:) Her er en i vinterlig blått.

onsdag 10. november 2010

Utbrettekort



Har fått ideen til dette kortet på bloggen til Marianne. Marianne er kjempeflink med brettekort og lager masse spennende brettede kreasjoner:) Takk også til Toril for lån av stempel!

mandag 8. november 2010

Kort og Godt novemberutfordring



Novemberutfordringen hos Kort & Godt er å lage noe med juletema - og det passer jo fint, skikkelig i julemodus for tiden. I tillegg må man bruke en punch og minst ett produkt fra Kort & Godt. På glasset mitt (som skal fylles med konfekt) har jeg brukt bordpunch fra Fiskars og Kort & Godt produktet er snøkrystallcharmen:)

søndag 7. november 2010

Sukkersøtt #100




Nå er det lenge siden jeg har deltatt på Sukkersøtt, gitt! Denne gangen var oppgaven å lage noe til noen man er glad i. Dette glasset har jeg laget i mine forberedelser til messe, men tenkte jeg skulle gi den til mormor som fyller år om en uke:) Glasset skal fylles med konfekt.

Blogcandy - Kristines nydelige stempler


Sjekk bloggen til Kristine hvor du kan vinne nydelige stempler hun har designet! Frist søndag 14. november.

lørdag 6. november 2010

Dilla på burguner - og fyrstikkesker


Synes det er så fint med denne dype rødlilla fragen til vintage til jul:) Her på enda en fyrstikkeske jeg har laget.

torsdag 4. november 2010

En venn til bamsen i julestrømpen


Hadde fargelagt med promarkere to av disse søte strømpebamsene og laget likegodt et kort til i samme stil som et jeg har laget tidligere. Synes det var en enkel og fin modell:)