søndag 31. oktober 2010

Telyskort


Har hatt kurs på Bokhuset Libris og vi laget dette telyskortet etter mal fra Ett trykk.

torsdag 28. oktober 2010

Stampavie #114 Christmas - Jul i lyst design





Syntes dette klokkestempelet fra North star stamps var så lekkert da vi fikk det inn på Bokhuset Libris så jeg måtte bare ha det:) Tenkte det ville bli perfekt i en sånn spellbindersirkel med scallop. Hvis jeg får laget opp litt (får se hvor mye tid jeg har he he) så hadde jeg tenkt å prøve å få vært med på en messe før jul. Da er det fint å ha noen kort som liksom ser litt fine ut sammen, i samme stil liksom:) Derav disse to lyse julekortene i grått og hvitt.

I really liked this stamp with the clock when we got it at my shop Bokhuset Libris and thought it would fit perfectly into this Spellbinderdie, and it did:) I've made some cards that look good together in case I manage to make enough items to attend a christmasmarket:)

onsdag 27. oktober 2010

En fyrstikkeske til:)


Elsker å lage fyrstikkesker. De siste jeg har laget er de mellomstore som er ca 11x6cm. Syns det er en fin størrelse. Har kuttet klart masse sånne søte vintagemotiv så da er det bare å bla gjennom å velge et man blir inspriert av:)

mandag 25. oktober 2010

Fyrstikkesker i vintagestil


Jeg lagde noen fyrstikkesker ifjor, men ikke så mange som jeg hadde tenkt så hadde endel esker liggende klare. Ble så inspirert da jeg var inne hos Lillenala her om dagen, så nå har jeg faktisk fått laget hele fire esker i helga! For de som kjenner meg og min scrappefart så er det intet mindre enn særdeles uvanlig, men har faktisk i tillegg fått laget et par kort også:D

Den lille ramma øverst til venstre har jeg lånt ideen til hos min gode venn Astrid. Har klippet ut en bit fra en gammel bokside som jeg har limt inni ramma og dekket med crackle accent, blir kjempefint!

fredag 22. oktober 2010

Mer jul og brettekort:)




Enda et av disse små brettekortene:) Helt enkelt men syns det er litt fint. Stempelet har jeg lånt hos Gerd:)

mandag 18. oktober 2010

Julestjerne

Astrid og jeg lagde julestjerner på Målseltreffet for noen uker siden. Den ble ganske fin, men det var litt fommel må jeg innrømme;)