torsdag 30. september 2010

Brettekort med motivetkittens




Fikk nettopp dette nydelige motivet med kattungene fra Motivet, måtte bare fargelegge det da jeg var på treffet i Målselv:) Bretteteknikken viste Astrid meg og den var kjempemorsom å lage kort med.

tirsdag 28. september 2010

Julekort med promarkere


Har fargelagt litt med promarkere og laget dette kortet på Målselvscreppa i helga.

søndag 26. september 2010

Dåpskort




I helga har jeg og Astrid vært på scrappetreff i Målselv. Vi har hatt det kjempetrivelig, vært kreative og kost oss masse! Mange scrappeglade og hyggelige folk gjorde helga helt super. Takk til alle sammen og til flinke arrangører:)
Astrid og jeg har tidligere laget disse staffelikortene, og det ble laget noen på treffet i helga også:) Dette skal være til dåpen til nevøen min.

torsdag 23. september 2010

Pappakort


Et herrekort, men filmhelten, synes han er så stilig:) Kort til pappa som hadde bursdag for litt siden.

tirsdag 21. september 2010

Telyskort:)



Synes disse telyskortene var så fine så måtte prøve meg. Laget dette for en stund siden, til min gode venn og kollega som hadde bursdag. Synes papiret er så utrolig søtt også!

onsdag 15. september 2010

Til en venninne som har bursdag:)


Hadde for en stund siden jentene i syklubben min "Sukkerklubben" på besøk og siden dette er jenter som ikke scrapper hadde vi funnet ut at det kunne være gøy med et lite innføringskurs:) Vi laget da posekort i vintage, eller kanskje mer shabby chic stil og alle koste seg masse og kortene ble kjempefine:) Her er mitt kort, som da skal gå til en god venninne av meg som har bursdag snart.

mandag 13. september 2010

Resultat fra treff:)




Hadde en veldig trivelig dag med scrapping på Bokhuset Libris på søndag sammen med en flott gjeng:) Her er det ene kortet jeg laget. Er som kjent ganske treg i scrappinga, og stolt over nesten to kort denne dagen hi hi. Astrid viste meg dette morsomme runde kortet og det var flere enn meg som ble inspirert og hadde lyst å prøve. Kortet skal helt til Australia til en venn av meg som blir 20 år snart og som var skikkelig misunnelig da jeg sa vi skulle ha treff og scrappe hele dagen;)