mandag 30. november 2009

Finalebidrag til Kortcupen!



Mitt ene av to bidrag til finalen i Kortcupen på Papirgleder.no sine Kreative Sider. Fornøyd med meg selv for at jeg klarte å lage ramma med Fiskarspunchen, he he:) Syns bambien er så søt og at den ble fin i blått:)

lørdag 28. november 2009

Kreativ Hobbys utfordring - 10 julekort #5 og #6



Det nærmer seg 10. desember og fristen for å klare Kreativ Hobbys 10 julekortutfordring:) Med disse to har jeg bare fire igjen, så det burde gå fint. Var i skikkelig scrappemodus igår så fikk laget flere kort på en kveld, sensasjon! :) Ganske enkle disse da, men syns de ble søte. Stemplene er selvfølgelig fra Kreativ Hobby. (Engel, "Magisk jul", "Juleklem" og "Pepperkaker")

Gavepose


Liker gaveposer:) Dette er en litt enkel en jeg laget for en stund siden som eksempel til butikken jeg jobber i.

onsdag 25. november 2009

mandag 23. november 2009

Kreativ Hobbys utfordring - 10 julekort #3 og #4




Har laget to gavetags med transferteknikk som Anita viste oss da vi var innom standen til Unik Hobby på Scraporama. Litt pusk er det, men morsomt og blir kjempefint. Du kan også bruke teknikken på personlige bilder! (bare det er laserprintede bilder).
Disse to tagsene er mine bidrag #3 og #4 til Kreativ Hobbys 10 julekort utfordring!

søndag 22. november 2009

Juleeske



Var på Scraporama på promarkerkurs med Anita hos Unik Hobby. Det var kjempemorsomt og vi fikk oss noen ahaopplevelser;) Denne herlige juleeska var resultatet av kurset.

Ny utfordringsblogg!


Søndag om en uke kan du finne nye utfordringer på Sketchy Colors:) Utfordringene vil ta utgangspunkt i skisser og farger. Fram til første utfordring kan du i tillegg vinne intet mindre enn to flotte blogcandyer hvis du stikker innom bloggen!

torsdag 19. november 2009

Gavepose




Gavepose av gråpapirpose med rubonsengler, syns de er så søte:) Har laget lokk med magnetlås.

Kreativ Hobbys utfordring - 10 julekort #2



Jada, det går sakte, men sikkert;) Her er mitt andre bidrag til Kreativ Hobbys 10 julekort utfordring. Kortet laget jeg på høstens Scraporama på Lillestrøm nå i november. Ideen med brettestjerne inni kortet har jeg hentet fra Marianne:) Stemplene fra Kreativ Hobby er snøkrystallene, som er stemplet med embossingstempelpute og derfor svake, men danner et bakgrunnsmønster på forsiden, og God jul stempelet.

søndag 15. november 2009

Stjerne til mamma






Har lenge tenkt å lage noe til mamma med disse fine gamle bildene, men så forsvant bildene ifjor høst, og planene ble lagt på is. Da de heldigvis dukket opp nå passet det perfekt. Stjernealbumet i lite format (ca 9X12) blir enten til bursdagen hennes i slutten av november, eller til jul, vi får se. Har levert denne som bidrag til kortcupen på Kreative sider på papirgleder.no til oppgaven kort i annet format enn kvadratisk. Stempel på forsiden fra Kreativ Hobby.