onsdag 28. oktober 2009

Kort med skuff




Har hatt kurs i butikken hvor jeg jobber og laget til det denne gaveesken/kort med skuff som jeg også har brukt som mitt bidrag til kortcupen på Kreative sider hvor vi skulle lage noe med bretteteknikk. Ideen til brettingen fikk jeg hos Maya som har en tutorial på Inkywings.

tirsdag 27. oktober 2009

Kreativ Hobbys utfordring - 10 julekort #1




Er blitt med på Kreativ Hobbys 10 julekort utfordring og her er mitt første julekort til det:) Faktisk er det vel mitt første julekort i år, yay! Stemplene med engelen og God jul er selvfølgelig fra Kreativ Hobby. Motivet med ungene rundt juletreet er et ferdig motiv (ikke stempel) fra MM Falala-serien, juletekstmotivet er et motivark fra Panduro. Gullglitteret fra Panduro har jeg fått litt dilla på, det er så enkelt å bruke og blir ikke så voldsomt. Det kjøpes på boks og er et lim med glitter i. Ser litt hvitt ut, men blir helt blankt, med gull i, når det tørker. Påføres med pensel:)

onsdag 21. oktober 2009

Dorullalbum!




Hadde kursi butikken min idag og der skulle det lages dorullalbum. Jeg skal bruke det som fødselsdagsbok, derav dymolabelen med "fødselsdager":)

Ny LO




Marie og jeg laget hver sin LO til kurs hvor vi malte og laget litt egen pynt:) Har brukt en gammel bokisde under malingen, malt med rosa maling og litt sort som vi også stemplet på gjennom magic mesh for å få prikket mønster. Har laget blomsterpynten av bazzil, bokside, tyll, knapp og hamptråd. Bildet var et foto jeg tok da jeg trengte et bylinebilde til noe jeg skulle skrive for et blad.

torsdag 8. oktober 2009

Kortcup #2 Vintage


Dette kortet er laget til oppgave 2 (vintage) på Kortcupen på Kreative sider på papirgleder.no. Min gode venninne og kollega Lise har fått det til bursdagen sin:)

Kortcup #1 Lift


Dette kortet er laget til Kortcupen som pågår på Kreative sider på Papirgleder.no. Første oppgave var en lift hvor vi kunne velge mellom flere ulike kort å lifte.

Lommebokkort


Inspirert av Anne Bodils "Lommebokkort" i Ett Trykk 2/09 har jeg tidligere laget et nyfødtkort, og da jeg skulle ha kurs i butikken jeg jobber i nå i høst hadde jeg lyst å lage et liknende kort. Det ble en trivelig kveld på Bokhuset Libris, og jeg tror og håper alle koste seg:)

søndag 4. oktober 2009

Bare litt tekst;)

Det er såååå lenge siden jeg har lagt ut noe nå, det har ikke blitt tid til så mye scrapping. Håper å få scrappet litt mer utover høsten, og faktisk allerede idag kommer Marie og Lise på besøk for litt kreativ utfoldelse! Yay! Men, grunnen til at jeg skriver er at jeg har lagt ut to kort på Kreative sider på Papirgleder, for de som er der, til Kortcupen:) Så hvis noen har lyst så går det an å gå inn der å titte. Jeg heter chalseth der. Og så kan jeg med det samme si at jeg og Astrid skal på Scraporama i november, jippi!!!!