mandag 29. juni 2009

Skissedilla # 14


Etter en kveld med Astrid, litt surring på egenhånd og en kveld med Marie ble denne LOen endelig ferdig, og jeg må si jeg ble ganske fornøyd:) Hadde lyst å lage en LO om meg selv. Fotoet er fra en kostymefest jeg arrangerte forrige Halloween (2008) hvor jeg var pirat og hadde parykk (som ikke synes så godt på bildet). Likte det litt alvorlige uttrykket.

Inspirert av alle de flinke scrapperne som bruker søm fikk jeg lyst å lage en litt forseggjort ramme. Har sydd tre ark sammen med litt tyll under den hvite bazzilen. Ble veldig fornøyd med sømmen;) Har ellers brukt magic mesh, Primaswirl og grønn blomst, American Crafts thickers (Rainboots, syns disse var råfine), blandbånd fra Papirloftet, blonder, fjær, tyll, brads med perler, roseknopper fra Papirloftet, de sorte heklede blomstene fikk jeg hos Astrid (som hun har heklet selv) tusen takk! og dymo til tekststripene.

Lysekrona er et eget kapittel for seg selv som jeg bare må fortelle en liten historie om... Fant ut at det hadde passet perfekt med en lysekrone, har sett flere som har brukt det og syns de er veldig dekorative, men hadde hverken stempel, overlay eller noe annet jeg kunne bruke. Tenkte jeg kunne skrive ut en hvis jeg fant på nett, men hvordan skulle jeg få det på papiret... Fant en som er et Tim Holtz stempel (denne hos Bikuben) som jeg prøvde å skrive ut, men ble veldig utydelig forstørret opp. Tenkte jeg kunne prøve på overheadark og kjørte ens ærend ned på butikken for å kjøpe ett ark (...) litt usikker på om det ville fungere da det var for laserskriver og jeg har blekkskriver. Ble ikke bra nei... Prøvde kalkerpapir (eller matpapir som typen sa da han måtte åpne skriveren og dra ut et krøllete ark...) uten hell, og samboeren og Astri foreslo at jeg kunne tegne den. Jaha, tenkte jeg, det er jo ikke bare det. Men la overheadarket oppå den ganske utydelige utskriften og tegnet etter beste evne med cdmarker. Må innrømme at jeg hadde mine tvil til å begynne med, men ble meget stolt av resultatet:) Mulig jeg faktisk må bestille den lysekrona...


LOen er mitt bidrag til ukens Skissedillaskisse.

fredag 19. juni 2009

Blomstrende Sukkersøtt # 44


Sukkersøttutfordringen denne uken var å lage et sommerinspirert kort med blomster:) Og de som kjenner meg vet jeg er glad i blomster, he he. Ble ikke riktig så mye blomster som jeg hadde tenkt, men de er nå hvertfall der;) Kortet skal Julie få som jeg skal i bursdag til idag!

søndag 14. juni 2009

Babybrettekort



Inspirert av Anne Bodils lommebokkort i Ett trykk 2/09 har jeg laget et brettekort til en venninne som i disse dager venter en liten jente:) For å åpne kortet tar man papirklypa av og drar båndet av, høres litt fumlete ut kanskje, men funker fint;)

Whiff of Joy candy og release!


I dag lanseres den nye Whiff of Joy serien med bryllup/baby motiv. Flere av dem er helt nydelige, og nå deler Katharina ut en overraskelses candy fra serien! Bli med på candyen her! Stemplene kan kjøpes i Whiff of Joy nettbutikken her. Lykke til og ha en fin søndag:)

mandag 8. juni 2009

1-års candy hos Anne Kristine


Anne Kristine feirer ett år som blogger med en kjempesøt candy:) Ta en titt i bloggen hennes, hun lager utrolig flotte ting! Du kan delta til 21. juni kl 24.00

søndag 7. juni 2009

Sommerfugl - Takk



Et bestillingskort som skal være en takk for en spesiell oppmerksomhet. Takk til Marie for lån av sommerfugldies.
God søndagskveld alle sammen!

StampARTic "Hobbyrom - Scrapspaces"

StampARTic har en liten morsom utfordring som heter "Vis oss din hobbyplass". Mitt scrapperom er egentlig gjesterommet vårt, men vi har ikke så ofte gjester, så jeg har det som mitt kreative sted - og katten Zelda pleier å ligge å slappe av med meg når jeg jobber:) Det er, som dere ser, ganske liten plass, men jeg har fått organisert meg ganske bra, så det er veldig greit å sitte der å jobbe nå:)




Sukkersøtt # 43 Skisse



Mitt bidrag til ukens Sukkersøttutfordring som var en morsom skisse. Kortet er et bestillingskort, et gratulasjonskort til ei jente som blir 12 år. Tenkte de søte Anyastemplene passet fint :) Farget med promakere (øver meg) og fargeblyanter/terpentin til litt ekstra skyggelegging. Mønsterpapiret er fra DCWV og den kjempesøte pebbelen med kaniner og ekorn er fra Prima, ble bare helt forelsket i disse pebbelsene da jeg så dem:)

onsdag 3. juni 2009

Skissedilla # 10




Ble så HAPPY da Marie poengterte at min siste LO faktisk passet til ukas Skissedillaskisse :) Har vært uten internett i flere dager (skrekk og gru!) så har vært litt lost i det siste, he he. Men nå har jeg da altså klart å lage et bidrag til Skissedilla # 10, supert!
Skissa er speilvendt i min LO.

Jeg og Marie har hatt det moro med å lage hver sin TwilightfanLO, he he:) Min har foto av Bella og Edward og er litt romantisk og vintageish. Har kost meg masse med denne.
Tittelen har jeg tegnet av tekst skevet ut i word (Vivaldi font) og klippet/skåret ut (med litt hjelp av Marie, takk takk snuppa!). Sitatet fra Wuthering Heights av Emily Brontë er skrevet ut i samme font som tittelen på kopipapir farget i te og kaffe (og svertet litt med vintage photo etter at det var rullet sammen). Blomster, blonder, perler og bånd - som vanlig;) Papir fra MME og C&K Company, gammel bokside og notepapir, sprayet med Glimmer Mist Coffee Shop.
I riften øverst kan man faktisk se at det står "til evig tid" ;) Og der må jeg faktisk sende en stor takk til mamma som har kjøpt en TYKK gammel bok til meg, med gotisk skrift og alt, på loppemarked :) Faktisk en husandaktsbok fra 1916 med et tekst for hver dag i året (nesten så det er synd å rive i den, men bare nesten;) utrolig fine ark å bruke!