fredag 24. april 2009

Sukkersøtt #36


Denne uka var oppgaven på Sukkersøtt og lage noe til seg selv. Syns dette var en kjempefin oppgave, det er ikke så ofte man beholder noe av det man lager. Jeg har litt sånn notatdilla, så har laget en liten notisbok til meg selv med Bind-it-all'en og Gorjussmotiv.

Venninnegave




En liten venninnegave til en venninne jeg setter veldig stor pris på. Glasset er et syltetøyglass (Noras Hjemmelagde, syns de har så søt form) som jeg har lagt blonde og hamptråd rundt, dekorert med blomster, bling og perler, og en tag med 100% venn stempel. Lokket har jeg først malt hvitt og deretter malt med antique linnen crackle paint. Oppå har jeg limt på en sirkel med notepapir (svertet rundt kanten) som jeg har lagt på et lag Studio multi medium matt (sånn man bruker i transferteknikk blant annet, et slags lim som forsegler overflaten litt). Glemte å ta bilde av det, men inni lokket har jeg laget en "håndlaget av" etikett med sirkelstempelet fra Stempelgledes Grunge Collection, også lakket over med multi medium. Glasset er fylt med fin sjokolade:)

Nå skal jeg svinge meg rundt og se om jeg rekker å være med på ukens Sukkersøtt:)

Riktig god helg alle sammen!

Debbies fantastic blogoversarycandy


Debbie is celebrating with the most amazing candy. This one you've got to see! ;) Also check out all the beautiful creations on her blog. The candy ends on the 30th of April.

søndag 19. april 2009

Skissedilla #3



LOen er laget etter skisse #3 på Skissedilla. Litt vanskelig å s pusen her, men hun er veldig søt! Takk til Marie for assistanse med tittel;) Brukt glimmermist på bakgrunnen og fått litt dilla på pom pom bånd, syns de er så fine.

lørdag 18. april 2009

Gavepose





Denne gaveposen skulle egentlig vært med på Sukkersøtt uka som gikk. Rakk ikke å gjøre den ferdig til det, men her er den i hvertfall;) Skissa til Sukkersøttutfordringen (#35) kan du se her.

Jeg har brukt en brun papirpose inni og kledt den med mørk brun bazzil på begge sider. Baksiden lot jeg være litt lenger og formet denne til lokk som går over posen og lukkes foran med en magnet:) Hullet en dekorbord i lokket med hulltang og kledte innsiden med et lysere papir. Har stemplet med det superfine hjørnetekststemplet fra Norsk Stempelblad. Ellers dekorert med blant annet en gammel bokside, motivet (tror det er skrevet ut fra nettett, fikk det i en blogcandy jeg vant hos Filharmonica:) takk!) er filt og svertet i kantene, hvitt pom pom bånd, gammel blonde, papirroser og perler (elsker perler!). Har brukt retropunchen og laget papirblomster (mørk brun blomst og beige blomster) som jeg har svertet i kantene og dyppet i beezwax, det var morsomt og ble veldig fint.

torsdag 16. april 2009

Blogcandy som må ses!


Bev feirer blogoversary med en helt utrolig flott blogcandy jeg ikke kunne la være å være med på, her er det både søtt og lekkert;) Man kan delta frem til 23. april.
Bev is celebrating her blogoversary with an incredibly lovely blogcandy I just couldn't not join, here's both something sweet and something lovely:) The candy is open until the 23rd of April.

mandag 13. april 2009

ScrappeMania Et lite ord #3 Alltid


Første gang jeg prøver meg på en utfordring hos ScrappeMania:) Et lite ord #3 var "Alltid", og jeg har scrappet guddatteren min og lillebroren hennes. Synes bildet hadde så fin farge og ville prøve å lage en LO i samme sarte fargene.

Hjerteeske




Etter å ha beundret Kirstens fantastiske esker i alle mulige fasonger har jeg nå prøvd meg på hjerteesken hennes. Kirsten har vært så snill og lagt ut en tutorial på denne som var kjempefin å følge. Jeg endret litt på festet til lokket fordi det ikke passet helt da jeg skulle feste det sånn det egentlig skulle være, he he. Kirsten har brukt spellbinderdies til å skjære ut hjerteformen, da jeg ikke (foreløpig, hi hi) har noen spellbinder har jeg tegnet hjertene selv.

tirsdag 7. april 2009

Fantastisk candy hos Brocéliane!


Brocéliane feirer bursdag og 1 års dag som blogger og deler ut ikke mindre enn 5 supre premier! Disse må du bare ta en titt på:) Trekkes 14. april.
Happy birthday Brocéliane, and happy 1st anniversary on your blog:) Lovely blogcandy!

fredag 3. april 2009

Pakke i posten! :)

Ble så glad da jeg kom hjem fra jobb idag og fant pakke fra Line i posten! Vant en super blogcandy hos henne for litt siden, og den landa altså i postkassa idag:) Passer supert før en planlagt kreativ helg og snart påske. Og så var det så masse fint med! Blomster og pyntenåler, bånd, stickers, rubons og det utrolig søte James stempelet.

onsdag 1. april 2009

Charmed


Har endelig kommet igang med å scrappe blider igjen. Her en ny LO fra Buktafestivalen -08. LOen er laget etter bonusskissen hos Skissedilla forrige uke (jeg var riktignok så treg at jeg ikke fikk levert til den utfordringa... Men veldig fin skisse)