tirsdag 31. mars 2009

Vinn et nydelig påskeegg!


Tove gir bort et av de nydelige påskeeggene sine, vil du ha sjansen til å få tak i et stikk innom den spennende bloggen hennes innen torsdag kl. 22:)

mandag 30. mars 2009

Award:)


For en liten stund siden fikk jeg denne awarden fra Hege-Annie, en award jeg satte utrolig stor pris på for den var så søt og varmet virkelig. Tusen takk, Hege:)

Påskecandy hos Aud Kirsten:)


Aud Kirsten feirer 1000 treff med en kjempesøt blogcandy. Ta en titt da vel:) Trekkes 8. april.

onsdag 25. mars 2009

Scraporama treff

Det ble noen timer scrapping også i helga, i tillegg til all shoppinga;) Skulle gjerne hatt mer tid faktisk, for det var utrolig hyggelig å være kreativ sammen med så mange andre scrappeglade skrepper. Her er LOene jeg fikk laget på treffet.
Den første laget vi på vintagekurs med Lene Bjørnrud (Nabon). Kjempemorsomt kurs! Fotoet er et gammelt bilde tatt av mamma hos fotografen:) RomaLOen er laget etter en skisse til utfordring på treffet. Ble så fornøyd med å finne en perfekt lilla bazzil til Kentblidet mitt til den siste LOen. Litt dårlige bilder her, men er ikke så flink å redigere... Håper det går an å se, kan også klikke for større bilde.

Shopping på Scraporama!

Stooooorkoste meg på messe, treff og kurs i helga! Her er resultatet av shoppinga, hi hi:)

torsdag 19. mars 2009

En fantastisk dag!

Har hatt en skikkelig bra dag:) Ikke bare skal jeg på Scraporama til helga og gleder meg utrolig masse, men oppdaga igår at jeg var blitt plukket ut til Ukens søteste av Kristine hos Sukkersøtt (Utrolig koselig!) og i tillegg fant jeg nettopp ut at jeg har vunnet en kjempefin blogcandy hos Line! Juble juble!

fredag 13. mars 2009

Sukkersøtt #31



Sukkersøtt utfordringen denne uken var en skisse laget av Anita.
Likte skissen kjempegodt og koste meg ordentlig med å lage dette kortet. Hadde lyst å prøve og lage et skikkelig vintagekort, og ble veldig fornøyd med resultatet. Det har blitt mye rosa og blomster i det siste, så det var deilig å prøve å la det være litt.


Motivet er skrevet ut fra internett og var blant masse annet vintagestæsj jeg vant i en blogcandy hos Filharmonica for litt siden (Tusen takk!) Blonden, clipboard liljen og den gamle boksiden fulgte også med her.

Den brune rub ons'en er fra Basic Grey, gratulerer stickers og gule roser fra Global Hobby. Det meste har fått en omgang med vintage photo distress ink rundt kanten.

Mer blogcandy:)


Line feirer DT plass og har en kjempefin candy gående. Ta en titt innom og se på alt det fine hun lager og sjekk den flotte candyen:) Åpen til torsdag 19/3 kl 19.00

torsdag 12. mars 2009

Ladybug and Friends!




Ny blog og candy hos Ladybug and Friends! Ta en titt innom og sjekk ut nyhetene og sjansen til å vinne hele 10 stempler fra den nye kolleksjonen:)


tirsdag 10. mars 2009

Dåpskort




Min gode venninne, Emma, skal i dåp til helga og bestilte et kort hos meg. Skulle egentlig ha det med på A Spoon Full of Sugar utfordringen uka som var, men tulla litt med dagene og rakk det ikke, he he. Men pytt pytt, dåpskort ble det likevel:) Stempelet er fra Joanna Sheens Vintage Babies sett. De hvite blomstene er Prima, de rosa rosene er fra Global Hobby og har fått et lite lag Glitter Stick fra Panduro. Trehjertet er kjøpt på en hobbybutikk i Stavanger, det samme er båndet på midten. Halvperler fra Global Hobby (Elsker perler!).

Jannhild feirer 10 000 med blogcandy

Jannhild feirer fantastiske 10000 besøkende og har en kjempefin blogcandy med masse blomster og stæsj. Ta en titt innom den flotte bloggen hennes:) Trekkes 22.3 kl. 22.00

fredag 6. mars 2009

Bookmarks:)






Fikk litt dilla på disse bokmerkene jeg fant på KaiserCraft sidene. Morsomme å lage og enkle å brette:)

Got hooked on making these bookmarks that I found on the Kaiser Craft pages. A lot of fun to make and easy to fold:)

Sukkersøtt #30



Mitt bidrag til Eventyrutfordringen til Sukkersøtt denne gangen. Skulle bli et helt enkelt kort, og ser for så vidt sånn ut også, men plagdes skikkelig, og derfor litt ute i siste liten igjen, he he.

My entry to the fairytale challenge at Sukkersøtt this week. Was supposed to be a simple card, and so it looks as well, but I really struggled with it and nothing seemed to fit quite right. I therefore only just made it in time, again;)

Some blogcandy:)

Siden det er helg har jeg surret litt rundt og funnet noen blogcandys rundt om kring. Ta en titt innom de fine bloggene og kanskje det vanker en liten premie:)

Some weekend gooodies at some nice blogs:)

http://whimsicalwishes.blogspot.com/2009/03/blog-candy.html (ends 10th of march)
http://zoescardcreations.blogspot.com/2009/02/my-birthday-candy.html (ends 8th of march)
http://kittypawprint.blogspot.com/2009/02/my-birthday-blog-candy.html (ends 12th of march)
http://jillsscrappydaze.blogspot.com/2009/02/blog-candy-giveaway.html (ends 8th of march)
http://donkeysmiles.blogspot.com/2009/02/blog-anniversary-candy.html (ends14th of march)
http://karinhoeve.blogspot.com/2009/03/heading-towards-2500-hits-candy-time.html (ends 17th of march)


Lykke til og ha en fantastisk og kreativ helg alle sammen! (ps jeg og Marie skal på Scraporama om to uker - Jippi!)

Good luck and a fab and kreative weekend to you all!