torsdag 22. januar 2009

Julekort


Synes dette motivet var så fint på et kort jeg fant i en interiørbutikk, måtte bare stæsje det opp litt ekstra. Pakken fikk søster til jul:)

Gavepose



Gavepose jeg lagde til Sukkersøtts adventskalender (fikk ikke lagt dem ut til kalenderen, men de kommer nå her likevel, he he) 18. desember. Stempelet er fra House-Mouse Design. Lagde egentlig flere av disse, kjempesøte innpakninger til smågaver, eller til julegodt. Sjekk ut Marie sine utrolig søte varianter med "lyddempere" i;)

Gaveeske




Denne lagde jeg egentlig til adventskalenderen til Sukkersøtt 14. desember, men kom meg aldri så langt som til å legge den ut... Men her er den nå, og den var dessuten også gaveesken Marie fikk julegaven sin i;) Stempelet er fra Kreativ Hobby. Både blonden og blingswirlen fikk jeg i adventskalenderen fra Papirloftet:)


30-års gave:)









Min gode venninne Trine fylte nettopp 30 år og jeg og noen andre venninner skulle gi en felles gave. Tenkte et stjernealbum kunne være hyggelig i tillegg (har jo litt dilla på disse, he he). Har samlet litt bider av gjengen og laget en sak. Fikk litt dårlig tid, så måtte holde stilen litt enkel og ren, men syns egentlig det ble fint.




onsdag 21. januar 2009

Awards:)

Så hyggelige medbloggere jeg har! Nå har jeg i løpet av de siste dagene fått ikke mindre enn FEM awards:) Veldig koselig er det.
Fra Hege-Annie og Marie har jeg fått to awards fra hver av dem:




Reglene for Marie Antoinette-awarden:
1. Link to the person who gave you the award
2. Nominate 7 more persons
3. Link the nominees and let them know about this award
4. Post the award on your blog

Jeg vil sende denne tilbake til Hege-Annie og Marie:) og videre til:

Aina
Ida
Kirsten
Trine-Lise
og kjære Sigrid som er reist til Sør-Afrika, syns denne passet litt til deg:)

Nice blog awarden hadde ingen regler;) Sender den videre til Anne som inspirerte meg idag med et lite kunstverk av et spann:) og til Marie som jeg ikke aner hvordan får tid til å lage så masse fantastisk gjennomførte kort og jobbe og være mamma og alt på en gang:)

Så har jeg også fått denne kjempehyggelige warden fra Ida:

Siden den er så rosa og fin så skal Marie få denne også. Ikke bare derfor selvfølgelig, for du er kjempekreativ og oppfinnsom, Marie;)

Tiden flyr og snart er det helg, igjen... Skjønner ikke hvor tida blir av, jeg.

torsdag 15. januar 2009

Blog candy!


Super blog candy hos Ewonne!

Marilyn Monroe




Var innom bloggen til Trine Lise idag og hun hadde skrevet litt om Marilyn Monroe. Synes også hun er flott, og har faktisk en stor plakat av henne jeg ikke har klart å finne plass til... Det andre bildet her har jeg stempel av, men det er så utrolig vanskelig å få til. Er det noen som har noen tips til hvordan man skal få til sånne fotostempler? Type papir, trykk, stempelpute etc.






fredag 2. januar 2009

Sukkersøttutfordring #21


Mitt bidrag til Sukkersøtts 10 knapper utfordring er bursdagskort til kjæresten min som blir 31 år idag:)