søndag 30. november 2008

"Some love stories aren't epic novels - some are short stories. But that doesn't make them any less filled with love."
-Carrie Bradshaw

fredag 28. november 2008

En annerledes julegave/ A special christmaspresent

Har du lyst å gi en annerledes og betydningsfull julegave i år? Kanskje har du noen du ønsker å gi en gave, men ikke aner hva du skal gi, og vi har vel alle tenkt tanken "men de har jo alt..."?

Mange veldedige organisasjoner har de siste årene åpnet for muligheten til å gi hverandre gaver som også hjelper noen som trenger det ekstra mye. Jeg vil i den forbindelse oppfordre dere som titter innom her til å ta turen innom ViErLike, en side som ble startet i Tromsø før jul i fjor.

Tanken er at de fleste av oss gjerne ofrer en liten gave eller to for å hjelpe noen som virkelig trenger det. Ved å gi din julegave her bidrar du til å hjelpe barna og mødrene på Nkosi's Haven i Johannesburg i Sør-Afrika, et hjem for mødre med HIV/Aids og barna deres.

Jeg var selv med og jobbet med prosjektet ifjor, og det var fantastisk å se hvor mange som var villige til å bidra og hvor godt hjelpen ble mottatt.

Ta en titt innom ViErLike.no - og bli med og støtt en god sak du også! :)


Would you like to give a spesial and meaningful christmaspresent this year?

Check out the site ViErLike (We are the same) which was started in Tromsø in Norway before christmas last year. Here you can give your christmaspresent and at the same time help women and children at Nkosi's Haven, a facility in Johannesburg in South-Africa for children and mothers affected by HIV/Aids.

I worked with the project myself when it started up last year, so if anyone has any questions, feel free to ask me:)

Join in and contribute to a better future for the kids at Nkosi's Haven :)

(To get the english version of the site, scroll down to the bottom of the page)

Kreativ Hobbys utfordring - 20 julekort #4


#4

Inspirert av de kjempesøte eskene til Gro, har jeg som mitt 4. bidrag til Kreativ Hobbys 20 julekort utfordring laget noen små esker med Juleklemstempel fra Kreativ Hobby.

søndag 23. november 2008

Cute Card Thursday #37 Snow/Snowflakes





Mitt bidrag til ukens Cute Card Thursday utfordring er også bursdagskort til mamma som fyller 55år neste uke.
Stempelet fra Whiff of Joy er farget med blyanter og terpentin, snøkrystallene er fra Making Memories Falala som jeg på den ene har festet en smykkerundell og limt en bling på og den andre er festet med en Falala brad.Det brede båndet er fra Nille, Gratulerer stickers fra Global Hobby og mønsterarket er 3ndy papir.

My entry to this Cute Card Thursday challenge is also a birthdaycard for my mom who will turn 55 next week.
The Whiff of Joy image is colored with crayons and terpentine, the snowflakes are from MM Falala, the "Gratulerer" (happy birthday) sticker is from Global Hobby, the broad ribbon is from a local store called Nille and the snowflakepaper is 3ndy papir.

torsdag 20. november 2008

Bestillingskort "Velkommen til verden"



Min gode venninne Sigrid bestilte et "Velkommen til verden" kort ala et tidligere dåpskort jeg har laget. Måtte få en heklebrikke til hos Marie, tusen takk:) Alltid hyggelig med bestillinger:)

Mønsterpapiret er Fiskars Heidi Grace design (Panduro), elefantstempelet er fra Prima, "gratulerer" klistremerket, selvklebende bling og musselinbåndet er fra Global Hobby,brads og Glitterstick fra Panduro og swirlstempel fra Basic Grey.

onsdag 19. november 2008

Kreativ Hobbys utfordring - 20 julekort #3




Mitt bidrag #3 til Kreativ Hobbys 20 julekort utfordring:)

Inspirert av Marie sitt dorullkjernekort måtte jeg også prøve å lage et sånt for de er så søte. Nissejenta er fra Panduro Hobby og "Med ønske om en magisk juletid" er fra Kreativ Hobby. Diverse bånd, og filtsnøstjerner fra Kid interiør;) Stempelet er farget med fargeblyanter og terpentin (men papiret var ikke ideellt, så det ble ikke helt perfekt...).

søndag 16. november 2008

Kalender 2009






Hadde en kjempehyggelig kveld med Marie og fikk lære å lage slidekalenderen:) Nå har jeg endelig fått gjort den ferdig, og mamma skal få den i bursdagsgave i slutten av november. Jeg slet veldig med å lage hullene på sidene som skal pyntes med små bånd, så jeg gav opp og lagde den uten hull. Syns den ble fin likevel:)

Har brukt slidesrammer inni, og Marie har printet ut kalenderen hos Norsk stempelblad AS, på hvit Bazzil. Noen av mønsterpapirerne er fra Once upon a time blokka fra Panduro Hobby og noen er Craft paper, også fra Panduro. Metallsommerfuglene er fra Global Hobby (smykkedeler) og blomstene er Prima.

Kan noen hjelpe?


Tilda med lykt ønskes!
Jeg ønsker meg dette stempelet, men har ikke greid å finne det på nettet. Kan noen hjelpe?

Kortet på bildet er lånt fra Chris sin blogg :)

Tilda with lantern.
I really like this Tilda stamp, but can't find it anywhere. Any tips on where I can get it?

The card in the picture is borrowed from Chris's blog :)

lørdag 15. november 2008

Kreativ Hobbys utfordring - 20 julekort #2

#2


Mitt bidrag #2 til Kreativ Hobbys 20 julekort utfordring! (Det går sakte, men sikkert...). Motivet er en selvklebende etikett fra Panduro, julestjernene er fra MM Falala serien som jeg har litt dilla på;) Stempelet er fra Kreativ Hobby.

Ha en super lørdagskveld!

tirsdag 11. november 2008

I love your blog award




Tusen takk Hege-Annie for den kjempekoselige awarden:) Morsomt med litt ros, og min første award!:)

Dette er reglene for awarden: De som mottar denne awarden kan velge om de ønsker å vise den på bloggen sin. Link da den personen som ga deg den. Velg 7 blogger du vil gi awarden videre til, og link disse. Du finner mine valg litt lenger ned:

Big thanks to Hege-Annie for this lovely award:) My first award!:)

There are some rules for this award:

1. The winner can put the logo on her/his blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the girls/boys you’ve nominated.

So, here it goes!! :

Lene
Maya
Katharina
Marianne
Anne
Camilla
Bibbi

Super candy hos Anita


Denne bloggcandyen hos Anita var bare så flott at jeg må legge en link her. Har for første gang besøkt bloggen hennes og det blir helt sikkert ikke siste gang jeg stikker innom! Ta en titt du også, kjempefin blogg:)

Candyen er åpen til 25.november.

lørdag 8. november 2008

Sukkersøtts #14 Tekstil




Litt vanskelig å se tekstilen, men det er tyll under blomstene, og de hvite og rosa blomstene er stoff. Håper jeg rekker fristen for utfordringen, veldig ute i siste liten!

Siden jeg var så sent ute da jeg la ut dette mappekortet, ble det ikke tid til å skrive så mye;) Skulle nemlig fortelle at dette skulle mormor få for hun hadde 80-årsfeiring på lørdag. Til kortet har jeg brukt mye jeg hadde liggende som jeg egentlig ikke vet helt hvor jeg har fra... :) Tallene i 80 er stickers fra Pictura, de hvite stoffblomstene er fra Panduro, de rosa små rosene er fra Global Hobby. Hvit tyll under blomstene;)

Oppdaget også nettopp at Kristine hadde valgt ut kortet mitt på Ukens SøtesteSukkersøtt, det var veldig koselig:)

torsdag 6. november 2008

Mamman min

Whiff of Joy Challenge #7 Heathers Sketch


Siden det er farsdag på søndag kombinerer jeg kortet til pappa med Whiff of joy utfordringen denne uken.
Stempelet er det kjempesøte Winter Charlotte with Cat (som også er ukens premie faktisk) fra Whiff of Joy, som er farget med blyanter og terpentin. Papirsnøkrystallen er fra MM Falala serien og papirene er litt forskjellig. Har brukt Glitter stick fra Panduro litt rundt om kring og de tre snøkrystallmaljene er jeg ikke sikker på hvor kommer fra...

Since it is Father's Day in Norway this sunday, I thougt I'd combine this weeks challenge with a card to my dad (the text "Pappa" translates "dad").
The so cute image of Winter Charlotte with Cat (also the price this week;) ) is colored with crayons and terpentine. The paper snowflake is from the MM Falala series.

tirsdag 4. november 2008

Kreativ Hobbys utfordring - 20 julekort

Mitt første bidrag til Kreativ Hobbys 20 julekort utfordring (bedre sent enn aldri...) er et stjernealbum. Jeg har brukt to tekststempler fra Kreativ Hobby og håper de er godt nok synlige på bildene.

"Med ønske om en magisk juletid"- og "En stjerne skinner i natt"stemplene er fra KH og "Gledelig jul"stempelet er fra Norsk Stempelblad.
Jeg har ellers brukt swirlstempler fra Basic Grey, bling fra Global Hobby, selvklebende filtborder fra Panduro, diverse pynt (og mønsterpapiret på omslaget) fra MM's Fa La La serie, Bazzil kartong og diverse bånd.

#1